Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 3/5

På denne mandag møder Tyren verden med en mellemfornøjelse. Det er mandag og begyndelsen på en ny uge, så humøret er mildt, men ikke fyldt med energi. Med kulminationen af planeterne stillestående ifølge astrologiens rige bog, kan både glæder og udfordringer synes at være afmålte.

Kærlighed: 4/5

Venus, kærlighedens planet, skinner dag klart i Taurus hus, så kærligheden florerer. Du vil finde dit hjerte fyldt med kærlighed, ønsker og længsler. Mangler du dating-muligheder? Hold øjnene åbne. Nogen kaster måske et andet blik på dig.

Arbejde: 2/5

Arbejdet kan synes trægt i dag, Tyren. Ansvaret vejer tungt, og du kan være fristet til at trække vejret dybt og gå i stykker. Men, anfægtelser er blot et tegn på vækst. Hold dig ærlig og fokuseret, måske du opdager et nyt perspektiv.

Venner: 0/5

Øv, vennerne kan være udfordrende i dag. Misforståelser kan opstå, men husk, det er midlertidigt. Det er hovedsageligt kviksølvretrograden, der fører til kommunikationsstøj. Hvad siger du til en pause? Det er okay at have alenetid.

Familie: 5/5

Familien vil være din sikre havn i dag, Tyren. Med maksimal score vil enhver familieinteraktion glitte som gyldent sand. Kærlighedsbånd styrkes endnu mere i dag. Hvorfor ikke tage initiativ og organisere et mini-familieeventyr?

Succes: 3/5

På grund af vanskeligheder på arbejdspladsen, vil succes i dag ikke nå de vildeste højder. Men ingen tårer, Tyren. Dine indre ressourcer vil hjælpe dig i din søgen efter succes. Husk: Hver dag er en ny chance for at blive hvem du vil.

Dagens Dyr: Tiger

Den storslåede tiger er din vejleder i dag. Som en af de kraftigste dyr på jorden, symboliserer tigeren en ukuelig vilje og mod. Når tingene bliver svære, vil tigertåget hjælpe dig med at stå fast. I dag, indgyder tigeren i dig sit styrkende røg, så du kan skære gennem forvirringen og finde din sande vej.

Der går aldrig en dag, hvor du ikke lærer noget nyt, Tyren. Mandag den 14. august er ingen undtagelse. Uanset de ups-and-downs, sov med et åbent hjerte og vågn op med en fornyet ånd. Husk at smile, for morgendagen lover nye eventyr!