Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala. Rolig og afbalanceret.

Dagens humør

Dagens humør for Stenbukken ligger på en solid 4! Med Venus mit i dit felt, vil du føle dig veltilpas og harmonisk, klar til at tackle ugens opgaver med spændt energi. Små bump på vejen vil ikke vælte dig af pinden, husk nu at grine lidt ad det hele.

Kærlighed

Kærlighed er en uforudsigelig størrelse, men for i dag lander stenbukken på en 3. Din planet Saturn, styrer dit kærlighedshus og det kan føre til intens dybde i dit romantiske liv, men måske også lidt følelsesmæssigt kaos. Husk at være åben og tolerant med din partner i dag.

Arbejde

Jobbet virker lidt trægt i dag, men giv ikke op. Karakteren på 2.5 reflekterer denne fornemmelse, men er ikke nødvendigvis dårlig. Måske skal der bare skub til rutinerne med en frisk pust af nytænkning. Ændring bringer ofte velsignelser i forklædning.

Venner

På vennefronten skinner solen med en flot score på 4. Uanset om udfordringerne kastes i din vej, vil dine venner være der for at løfte dig op og hjælpe dig fremad. Nogle gange er det netop på dage som denne, vi husker, hvor vigtige vores venner er.

Familie

Det bliver ikke bedre end det familiefronten – en klar 5! Stenbukken er kendt for at værdsætte familien højt, og I dag vil det blive tydeligt hvorfor. Måske er det tid til en spontan familieudflugt eller en aften sammen hjemme.

Succes

Succes er et lidt tvetydigt begreb, men i dag vurderes det til at ligge på en 3. Dvs. der er stadig rum for forbedringer og vækst. Men husk, det er rejsen og ikke destinationen, der er vigtig.

Dagens dyr

Stenbukkens dyr i dag er en koala med dens rolige og afbalancerede natur. Ligesom en koala, der tilbringer størstedelen af sin tid alene og højt oppe i eukalyptustræer, skal du ikke være bange for at tage et skridt tilbage, gå dybere i dig selv og genfinde din indre ro i dag.

Mandag, den 14. august byder på nye udfordringer og muligheder for forandring. På trods af en anderledes start på ugen tegner denne dag til at være særdeles givende med et relativt højt humør, udbytterig tid med venner og en stærk samhørighed i familien. Husk, uanset hvilke udfordringer der opstår, er du aldrig alene. Hvis der er en dag, du har styrken til at møde verden på, er det i dag.