Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør: 4

Skytten, du er på toppen i dag! Du føler dig levende, sprudlende, energifuld! Din indre tiger brøler, din glød er smittende og dit humør er højt! Jeg bedømmer dagens humør til en 4, og det er ikke uden grund. Universet er i rysten og rører, og du flyder lige med.

Kærlighed: 3

På kærlighedsfronten er det en smule mere sedat. Skønt du ikke skal forvente store jordskælv i dit kærlighedsliv i dag, er der stadig grund til at smide lidt såkaldt kærlighedsfoder til flammerne. Du kan mærke lidt modvind, men ikke noget, du ikke kan håndtere!

Arbejde: 2.5

Når vi kommer til dit arbejdsliv, skytten, skulle du måske tage og trække vejret lidt. Du er langt fra i bunden, men der er plads til forbedringer. Du kan bruge det som motivation til at blive endnu bedre. Husk at din energi kan hjælpe med at løfte stemningen på arbejdspladsen!

Venner: 4

Man kan ikke have for mange venner, og det er virkelig en af dine styrker, Skytten. Dagen i dag vil bringe dig masser af sociale interaktioner, både nye og gamle venner vil krydse din vej. Du er naturligt god til at omgås og interagere med folk, så udnyt det i dag, hvor energien er i top.

Familie: 5

Din familie er din klippe, og den står stærkt i dag. Dit hjem vil være fyldt med varme og kærlighed. Tag dig tid til de tætte relationer i dag, det vil bringe gavn og glæde.

Succes: 3

Succes kan være mange ting, men i dag handler det om at acceptere, at ikke alle dage kan være 5’ere på alle områder. Du har masser af succes, men husk at det også er vigtigt at nyde rejsen.

Dagens dyr

Ugens dyr er tigeren; kraftfuld og majestætisk. Den symboliserer din mod, styrke og beslutsomhed, Skytten. Du har viljen til at jage det, du vil have, og du går efter det med en intensitet, der kan skræmme dine fjender væk.

På denne dejlige mandag, den 14. august, husk at tage tid til at sætte pris på alle de ting, du har i dit liv. Din familie, dine venner, dit arbejde, alt det, der gør dig til den, du er. Og husk, du er en tiger – stærk, modig og magtfuld!