Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard. Du har sult for mere, og er villig til at arbejde for dine mål.

Dagens humør:

Dagens humør for Løven er sat til 2. En blå mandag, skulle man tro! Dine planeter synes ikke at støtte dig meget i dag med hensyn til humør, men husk at også disse dage er en del af livet!

Kærlighed:

Kærlighedsbarometeret indikerer en moderat score på 3. Venus og Mars, dine planetære regenter af kærlighed, er ude af synk i dag. Måske vil en aften i selskab med dine kære hjælpe på humøret?

Arbejde:

Leoparden kan ikke undgå at jagte, og i dag er stjernerne gunstige for dit arbejdsliv, hvor dit engagement og handlekraft for alvor vil komme til udtryk! Din karakter her er en strålende 5!

Venner:

Stjerner viser, at dine vennemæssige forbindelser er stærke i dag, men husk, at gode venner kan blive træt af løvens højlydte råb, så også her er der plads til forbedring. Scoren er 4.

Familie:

Saturns påvirkning kan give dig et behov for at trække dig tilbage og der vil være nogle udfordringer i dit familieliv i dag. Derfor lander vi på en score på 3.

Succes:

Leoparden ligger lavt i græsset, klar til at springe! Med Jupiter i dit øje, ser det ud til, at succesen vil være inden for rækkevidde i dag. Stol på din indre leopard, og gå efter det! En fuld pote – 5!

Dagens dyr:

Dagens dyr er utvivlsomt leoparden. På en dag som denne har du brug for at kanalisere den indre styrke og tålmodighed, der er kendetegnende for denne smukke og kraftfulde skabning. Ligesom leoparden ligger lavt i græsset inden den angriber sit bytte, skal du også være tålmodig og afvente det rette tidspunkt til at handle, både professionelt og privat.

Afsluttende tanker:

Som floden glider uforstyrret mod havet, bør du også møde denne dag med leopards ro. I dag, mandag den 14. august, begynder en uge rig på potentiale. Husk, at selvom humøret kan være lidt lavere i dag, er dit arbejde og evne til at opnå succes upåklageligt i dette øjeblik. Både din indre løve og leopard vil hjælpe dig med at navigere gennem dagens strabadser og bringe dig sikkert i havn. God dag, Løven!