Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Dit indre brøl bliver hørt i dag.

Dagens humør

Dagens humør skal have karakteren 4. Vædderen, med Mars som din herskende planet, kan du forvente kraftfulde energier der fylder din dag. Din iherdighed fra Mars er på sit højeste, så du skal ud og karpe diem, som de siger på latin.

Kærlighed

Kærligheden bedømmes i dag til 3. Dagen i dag er hverken fisk eller fugl på kærlighedsfronten. Du er ikke lige så lidenskabelig som du plejer, men Mars sørger for, at du stadig holder ilden brændende. Bare rolig, det er normalt at have blandede følelser klaustrofobiske som romantiske.

Arbejde

Arbejdet får karakteren 2,5. Mars’ indflydelse gør, at du er lidt distræet i dag. Du har så meget energi, at det kan være svært at sidde stille. Men kan du finde vej ud af labyrinten og kanaliserer din energi korrekt, kan det være lige det boost, dit arbejdsprojekt har brug for.

Venner

Et solidt 4, på venskabskontoen i dag. Der er masser af venskabelig kemi i luften for dig, Vædderen. Dine venner sætter stor pris på din entusiasme og dit gode humør. Og på trods af diverse planetariske påvirkninger, kan du stadig nyde godt af deres selskab.

Familie

Familien scorer i dag max points, med en solid 5’er. Tiden er inde til at samle familien og vise dem, hvor meget du holder af dem. Mars’ energier kaster et varmt lys over hjemmefronten, så familien kommer til at spille en stor rolle i dit liv denne dag.

Succes

Succesraten er på 3 . Selvom Mars-energien giver dig det boost du har brug for, er det vigtigt at huske at puste lidt ud. Husk, Vædderen, at det ikke altid er højden, der tæller, men styrken af dit hop.

Dagens dyr

Dagens dyr er en Tiger. Mars’ indflydelse fremkalder din indre tiger. Dit brøl vil kunne høre over hele savannen i dag. Som en Tiger er du modig, stærk og klar til at tage imod enhver udfordring, der kommer din vej.

Mandag den 6. November

På en smuk Mandag, som denne 6. november, får vi alle lov til at starte på en frisk, og du skal især mærke efter i dag, Vædderen. Du har muligheden for at gøre noget fantastisk. Brug din tiger-energi til at tage chancer, sprede kærlighed omkring dig og bringe positivitet til din verden. Det kan godt være det er hårdt arbejde, men det er det hele det værd, ikke sandt?