Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en panda. Ro, harmoni og familietid styrer hos dig i dag.

Dagens humør

Som efterårsbladene falder til jorden, kaster Stenbukken skuldrene tilbage og møder dagen med en score på 3/5 på humør-barometeret. Hvorfor? Fordi Mars plyndrer ind i dit soltegn og får dit indre barometer til at vippe en smule mod ‘halvhektisk’. Din indre ro bliver udfordret, samt nutidens ærgrelser byder sig til. Men du er den modstandsdygtige Stenbuk, husk det!

Kærlighed

Er dit hjerte klar til at tromme lidt hurtigere, Stenbuk? I kærlighedslandskabet lyser dagen op med en høj karakter på 4.5. Jupiter i 5. hus indikerer, at romantik og lidenskab kan flammerne op. Så sænk paraderne – dette er bestemt ikke tidspunktet for at gemme dine følelser!

Arbejde

Arbejde kunne godt være en ujævn vej i dag med en rating på 2/5. Saturns placering i dit 6. hus kan medføre modvind og uforudsete udfordringer. Men fortvivl ikke, solen skinner efter regnen. Selvom arbejdet kan virke uoverkommeligt lige nu, så hold ud, der kommer bedre dage.

Venner

Du har sikkert hørt udtrykket “med venner som disse, hvem behøver fjender?” I dag, har du absolut ingen grund til at bruge det ordsprog. Med Venus i dit 11. hus, nyd samvær og glæde fra dine nærmeste venner, der strålende giver dagen en karakter på 5/5.

Familie

Familiespørgsmål? Ingen af dem i dag, Stenbuk. En perfekt score på 5/5 indikerer en dag fyldt med harmoni og samhørighed i familien. Nyd det, og husk at værdsætte de små øjeblikke af glæde.

Succes

Succes er et landemærke på din dagsorden i dag, med en lysende score på 4/5. Takket være Merkur i dit 10. hus, vil nogle af dine ydmyge drømme begynde at tage form.

Dagens dyr

Som dagens dyr, finder vi den rolige og interessante Panda. Hvorfor, spørger du? Fordi dens værdier afspejler preæcis dit humør samt det virvar af energier, der omgiver dig i dag. Roligt, harmonisk og familieorienteret – det er dig, Stenbuk, i dag, tusindfødt i pandaens ånd.

Alt i alt, denne Mandag den 6. november præsenterer dig for en dag fuld af variation, fra kærlighedens højder til et lidt stenet arbejdslandskab. Husk, som pandaen, at bære alt med ro og værdighed. Og som altid, er der i morgen, en ny dag, med nyt håb, nye udfordringer og ny succes.