Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Du har brug for tid til afslapning og fornyelse.

Dagens humør: 3

Tja, dagen kunne være bedre, Skytte. Månen i dit tegn bringer frem og tilbage stemninger med sig, men frygt ikke! Jupiter, din herskende planet, affyrer positive impulser, der strømmer gennem dit sind. Med andre ord – du vil føle, at du kører på en rutsjebane af følelser – men, hey! Hvornår har din luftige natur nogensinde været bange for et lille eventyr?

Kærlighed: 2

Hmm, er det kompliceret kærlighed, vi snakker om her? Den aktuelle placering af Venus i dit sjunde kærlighedshus påpeger en a-b-c til del af kærlighed, der er lidt urolig. Men ved du hvad? Din uafhængige natur er din største styrke, og uanset hvor blæsende forholdenes vinde kan være, vil du altid finde vej.

Arbejde: 4

Tag en dyb indånding, og lad os dykke ned i arbejdsuniverset. Med Mars, øverstbefalende af din sjette arbejdshus, er energien høj og produktiviteten på toppen. Men husk: Du er mere end bare en arbejdshest. Glem ikke at skabe plads til selvkærlighed midt på døgnet.

Venner: 5

Der er ingen vej udenom, venner og netværk ser helt fantastisk ud for dig nu! Med Solen i dit ellevte venskabshus, er det tid til at udvide dine horisonter og møde nye mennesker. Skytten, din karisma og dit nysgerrige sind vil gøre det til en leg og en glæde at skabe nye forbindelser.

Familie: 0

Det ser lidt blæsende ud på hjemmefronten, Skytte. Med Saturn i dit fjerde hus, står du foran et par udfordringer. Men, fortvivl ikke, du er som en bambus der bøjer i vinden, men aldrig knækker.

Succes: 4.

Du har ramt jackpot, med denne stærke placering af Merkur i dit tiende hus, er du på vej mod en fantastisk succes. Husk dog, at virkelige sejre er dem, der opnås med integritet og ærlighed.

Dagens dyr: Koala

Selvom du er kendt for dit eventyrlige hjerte, Skytte, er dagens dyr, koalaen, et symbol på din indre ro og dit behov for fornyelse. Som denne søde skabning, bør du også inkludere tid til hvile og regenerering i dit ofte travle liv. At være en koala for en dag vil hjælpe dig med at finde balancen mellem action og afslapning.

Her står vi så, i slutningen af denne Mandag den 6. november. Selvom det har været en op- og nedtur, er det vigtigt at huske, at det netop er sådanne dage, der gør livet så utroligt farverigt. Skytte, gør klar til at favne morgendagen med et åbent sind og hjerte. Du er klar til at være den strålende stjerne, du er født til at være!