Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 4

Goddag derude, Skorpioner! Stjernerne smiler til dig, og det burde du også. Livets små mirakler er overalt omkring dig. Det er derfor, humøret skyder i vejret til en solid 4 i dag. Du vil være i stand til at tackle udfordringer med en opadgående energi og optimisme, og skæbnen har i dag æstetikken fra den stigende sol, der oplyser en frisk ny dag.

Kærlighed: 2

Kærlighedsbarometeret viser en 2 i dag, Skorpioner. Det kan føles som om hjertets maskineri hakker lidt. Kom ikke alt for hægtet op på denne fase; kærlighed er ligesom bølgerne i havet, nogle gange er de høje og gale, andre gange er de lave og rolige. Denne lavvande periode er en tid for indre udvikling og bevidsthed. Den eneste vej ud, er igennem – så husk, at solen altid stiger efter nattens mørke.

Arbejde: 5

På arbejdsfronten ser tingene ud til at bevæge sig hurtigt. Med Mars på din side i dag, vil du være i en styrkeposition, hvorfra du med lethed vil kunne tackle det meste, der kastes i din retning. Det er derfor, fyldes trumlerne op til et bragende 5 i dag. Du bliver overrasket over din evne til at håndtere stress og nå deadlines, så frem med skovlen og igang med arbejdet!

Venner: 0

Stjernerne peger mod en venskabelig tendens til en nedadgående spiral i dag, der giver en score på 0. Misforståelser og kommunikationsbrud kan ødelægge din dag, men sidde ikke og sukke over det. Dette er en god tid til at være alene og reflektere over dine relationer. Har du nogle ubesvarede spørgsmål? Dette er det perfekte tidspunkt at stille dem.

Familie: 3

Familien ens, tre på en skala fra fem. Du vil føle en vis forbindelse og forståelse med dem i dag, men ikke uden nogle mindre sammenstød. Husk, selv i den tætteste familie, må det være muligt at være sig selv.

Succes: 5

På succesfronten har du ramt jackpot! Det er en femmer, Skorpioner. Dit hårde arbejde, kreativitet og utrættelige engagement bærer frugt. Du vil opleve succes og anerkendelse, så nyd hvert øjeblik af din velbehag. Alle dine drømme bliver til virkelighed, et ciak for hvert skridt du tager.

Dagens dyr: Tiger

I dag er du en Tiger, Skorpioner. Ligesom tigeren skal du huske din styrke og viljestyrke, men også værdsætte tålmodigheden og roen, der ledsager denne majestætiske skabning. Blot fordi du kan brøle, betyder det ikke, at du altid skal gøre det. Som en tiger, er du uimodståelig, stærk og graciøs.

Mandag, den 6. november er dagen i dag, Skorpioner. Lad ikke tidens gang blive en fjende, men nærmere en legekammerat. Og husk, held comes in waves, og skønt bølgerne måske lige nu føles lave, vil oceanet fylde op, før du aner det. Lev livet som en tiger og træk vejret som en Skorpion – fuld af passion, styrke og vilje til sejr.

Du er Tiger. Stærk, uden frygt og fuld af livets glæde.