Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin. Resilient og positiv viljestyrke.

Dagens humør

Dagens humør tegner sig på en solid 4. Løvens brøl er ekstra brølende i dag, energierne strømmer rigt ud fra Mars i dit stjernetegn. Du mærker en fornyet entusiasme og er klar til at gå på jagt efter dagens udfordringer. Er du klar til at sprække grin-jomfruen?

Kærlighed

En moderat dag for kærlighed med en karakter på 3, Løve. Saturn har besluttet at gøre en pause på sin rejse gennem dit kærlighedshus. Selvom kærlighedsenergierne er mindre intense i dag, er det en perfekt tid til at pleje en dybere, langsom brænding med din partner.

Arbejde

På arbejdsfrontet satser vi på 2,5 planeten Neptuns indflydelse i dit karrierehus kan give en fornemmelse af uklarhed. Men frygt ikke, Løve. Brug denne tid til at forfine dit håndværk. Gør brug af din evne til dyb koncentration og fokusering.

Venner

Dine venskaber er i spotlightet i dag, Løve med en karakter på 4. Med Merkur der rejser gennem dit stjernetegn, ligger der fantastiske sociale muligheder forude. Gør dig klar til sjove tider, appetitvækkende samtaler og måske endda nye bekendtskaber.

Familie

Med fuld skala på familiekarakteren 5, står familien for onsdagens fuldmånestråler. Månen skinner i nat, og den skinner på din familie, Løve. Hvad enten det er en hyggelig spilaften eller en stille aften med takeaway og Netflix, så er familien dit sikre hol i dag.

Succes

På succes skal vi på en solid 3, Løve. Pluto i dit karrierehus kan først skabe uro og forandring, men husk at forandring ofte er første skridt mod succes. Modtag forandringen med åbne arme, dyrk din tålmodighed og succesen vil følge efter.

Dagens dyr

Dagens dyr er en pingvin! Resilient og urokkelig som pingvinen, står du fast, selv i modgang, demonstrerende din evne til at tilpasse dig under de sværeste omstændigheder. Ligesom pingvinen, der trives under de mest barske forhold, bruger du dagens udfordringer som brændstof til din ild.

Fredag den 6. november

Mandag den 6. november kommer med løftede hoveder og hjerter fyldt med håb. Vi skal juble ved solopgang og slutte dagen med høje stemmer. Ligesom du, Løve, begynder dagen med et brøl, så lad os alle brøle med glæde. Gør hver dag til en fest, Løve, for hver dag er en gave. Tænk positivt, vær venlig – og morgendagen vil møde dig med et smil!