Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 3/5

Hej Jomfruen! Hvordan har du det i dag? Forhåbentlig på vej op i toppen, for dagens humør har ligesom vejret en tendens til at være lunefuldt. Men de kosmiske vibrationer sender middelstærke energier din vej, så alt i alt, så runder vi op til 3. Hvis du føler det lidt vildere, så husk, at du altid kan ændre dit humør gennem din indstilling.

Kærlighed: 2/5

Når det kommer til hjerteanliggender, fortæller stjernerne, at du skal være lidt mere forsigtig. Venus, kærlighedens planet, går baglæns gennem dit tegn, og det påvirker dine romantiske forbindelser. Så i dag scorer du lavt på kærlighedsskalaen. Men fortvivl ikke, tag det roligt og lad tingene falde på plads, som de skal.

Arbejde: 5/5

Trods et vildt hjerte, er arbejdslivet en anden historie. Merkur, planeten for kommunikation og dit herskende himmellegeme, sidder solidt i dit arbejdshus. Dette gør det muligt for dig at stråle og fremvise dine evner og færdigheder i fuldt flor. Brace dig selv, der kommer ros og anerkendelse din vej!

Venner: 4/5

Venskab ligger højt på dagens dagsorden. Med Månens strømme i dit sociale hus, vil du føle dig tæt forbundet med dine venner og kære. En god dag at bruge med dine venner og bare lade dig nyde selskabet. Din energi spreder glæde og gør dig til en populær figur i vennekredsen.

Familie: 0/5

Familiemæssigt kan der dog være nogle udfordringer. Stjernerne råder dig til at trække vejret dybt og finde din indre ro. Tilgiv og glem, og brug tiden med dine kære på en konstruktiv måde. At opretholde fred i familien er vigtigst.

Succes: 5/5

Erfolg! Det er tysk for succes. Dagens energier fremhæver områder, hvor du har været succesfuld, og hvor du stadig har potentiale. Din dedikation på arbejdspladsen giver grep. Din hårdtarbejdende og organiserede natur fører dig til nye højder. Succesen ligger lige for dine fødder og venter på, at du skal gribe den – så hop fremad!

Dagens dyr

Dagens dyr er den afslappede koala. Ligesom koalaen, bør du i dag tage tingene i dit eget rolige tempo. Lad dens fredelige og beroligende ånd indgyde en følelse af harmoni og balance i dit liv.

At være en Jomfru på en mandag den 6. november er at balancere på en stram line mellem at være kærlig og modsat være hengiven til dine egne passioner. Men frygt ikke, ligesom en koala, er du i stand til at balancere dem uanstrengt. Så tag dagen med stride, og lad dine bekymringer hvile. Du har got this! Så husk at nyd dagen og lad konflikter og debatter hvile hjemme.