Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Du er stærk, frihedsøgende og unik.

Dagens humør

Dagens humør får 4 ud af 5. Vægten, du kan ligeledes blive begejstret fordi Venus, din ledende planet, smilende holder hjulene spindende i dag. Det vil være som en skræddersyet jakke, nærmest som klippet og skåret til din personlighed – mild, charmerende og diplomatiske. Men du vil blive nødt til at bide tungen af en gang eller to, når du føler trangen til at dele jeres meninger lidt for frit, okay?

Kærlighed

Kærligheds-barometeret hælder over mod en 3’er i dag. Du vil finde, at du er nødt til at bøje lidt i vinden i dit parforhold, men ikke bekymre dig, du behøver ikke at kompromittere din integritet. Det er mere om at skabe harmoni og balance, hvilket er helt i din boldgade, ikke sandt Vægten?

Arbejde

Hvad angår arbejdet, skal du ikke være overrasket, hvis tingene går lidt langsommere end du havde forudset. Ja, jeg ved det er frustrerende, men tålmodighed er desværre nøglen. Du ender med 2,5 point her, da Merkur, guden for handel og økonomi, er i en dvale. Men fortvivl ikke, der er lige så mange op- og nedture på arbejdet som i livet selv!

Venner

Forholdet til vennerne får en stærk 4 i dag. Du vil være en fantastisk lytter og dit velafbalancerede syn på livet vil være uundværligt for dem. Din indgående forståelse og dit diplomatiske flair vil gøre dig til en populær person i vennekredsen.

Familie

I familien skinner du som toppen af poppen – 5 flotte point! Din sans for retfærdighed og din varme generøsitet vil blive særligt værdsat. Du kender dine kære bedre end de fleste, chefer måske?

Succes

Succes skal måles i små skridt i dag, og du lander på en 3’er. Du vil finde, at det kræver lidt flere kræfter end normalt at opnå dine mål. Men med din naturlige charme og diplomatiske evner, vil du alligevel kunne nå gennem murbrokkerne!

Dagens dyr

Dagens dyr er Zebraen. Ligesom en zebra har du i dag styrken til at stå fast, friheden til at løbe med vinden og unikheden til at skille dig ud i en grå hverdag.

Mandag den 04. september

Så Vægten, denne mandag den 04. september er fyldt med mange muligheder og udfordringer. Husk at sætte pris på de små øjeblikke af glæde, og sørg for at holde ballancen i alle situationer. Du har alt hvad det kræver! Livet er som en zebra – det kan være både sort og hvidt, men det er også fyldt med unikke streger, der krydser hinanden på forskellige måder.