Dagens humør

Dagens humørsvingninger for vædderen er lidt som bjerglandskabets yderpunkt – fra dybe dale til høje tinder. Vurderet sagligt fra et astrologisk standpunkt, så indtages midterpositionen, hvilket giver et humørtal på 2.5. Uranus spiller klaver på jeres følelsesregister, så vær klar til at valse mellem yderpolerne.

Kærlighed

For kærlighedslivet gælder essensen: ‘stille før stormen’. Planeterne i jeres 7. hus peger på en afslappet dag, en sjælden stille-og-ro period i vædderens ellers aktive kærlighedsliv. Betyder det, at I skal tage denne opbremsning som noget negativt? Absolut ikke! Brug dagen til at finde roen og nyde en alenetid eller din partners selskab uden drama. Så kærlighedens termometer viser 3 i dag.

Arbejde

Ny uge, ny energi og Nye muligheder! Desværre vil Merkur i retrograd give nogle udfordringer på arbejdsfronten. Du vil opleve hindringer og uforudsete problemer. Men husk, vædder! Din stædighed og ildfuldhed vil hjælpe dig igennem. Vi anbringer arbejdstallet på 2.

Venner

Jeres sociale liv svømmer med frugtbare muligheder. Venus i 3. hus standby med dejlige stunder. Dagene tegner til en fest af latter, gode samtaler og skønne stunder sammen med dine venner. Så sæt kursen mod hyggelige stunder og lad dit venskabstal blomstre på 5!

Familie

Familielivet står også i kærlighedens navn. Med Månen som ledsager giver det jer bedste forudsætninger til at styrke båndene og indgå i dybere samtaler end I normalt ville. Dette betyder velvære på hjemmefronten, så familielivet tordner ind med en karakter på 5.

Succes

Denne dag skriver du i sten. Jorden står i brand, mens Mars raser gennem din 8. hus. Dagens handlinger vil være utroligt betydende for din fremtidige succes. Altså lægger vi succesindikatoren på en flot 4 ud af 5.

Dagens dyr

Dagens dyr er flodhesten! Find skjoldet frem og gør dig parat til at være lidt tykhudet. Flodhesten er kendt for sin stærke vilje og standhaftighed, trods dens langsomme tempo, det ligner lidt dagens udfordringer, vil du være enig?

Dagen i dag

Mandag den 04-09 er en dag til at huske, en dag med både udfordringer og triumfer. Du vil være lidt af en flodhest i dag, robust og urokkelig, men sej og stræbsom. Nyd dagen, Vædder, og husk at have tillid til dig selv og din egen styrke!

Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flodhest. Robust og urokkelig, men sej og stræbsom!