Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør

Humøret i dag for Tyren er en solid 4’er. Månen, der i øjeblikket leger titte-bøh fra bag Tyrens tegn, giver glædesfylde vibrationer, der hjælper med at løfte dagens stemning. Men i skyggen af det blændende SMørreværk* (et begreb som bruges til at beskrive en uventet lykkestråle), vil der være udfordringer, der streams ind for at holde dig på tæerne.

Kærlighed

Mars’ indflydelse vil give en lidt ophidset energi på kærlighedsfronten i dag, hvilket resulterer i et moderat hjertekrydstogt. Men frygt ej, med Venus’ tur blandt stjernerne vil det feminine og ægte vinde over kærlighedsstormene, løfte op i din sundhed og fjerne buler i dit kærlighedsliv.

Arbejde

Med et arbejdsliv vurderet til 2.5 er det tiden for Tyren at florere henover forhindringerne med finesser. Pluto, der ligger i fadøl-skål-formation* (*en sjælden stjerneformation der indikerer potentielle hindringer), foreslår tydeligt, at det er nytteløst at skubbe til ideer, der ikke bevæger sig. Tålmodighed vil være din bedste følgesvend på arbejdspladsen i dag.

Venner

Vennernes betydning kan være subtil, men de holder symfonien i dit liv godt orkestreret. Må din dagdera* (*dagen, der rummer specifikke udsving fra det vanlige), med en skala på 4 på venneniveau, opleve det harmoniske bånd mellem Venussen og Mars komme til syne i form af fornyet venlig energi.

Familie

Sæt dig roligt ned, tag en dyb indånding; i dag scorer familien fuld pote med en stærk femmer. Når Saturn og Jupiter hænger ud på himmelbue, så kommer der en hjemsøgning af kærlighedsbånd og hjertevarme, hvilket gør det til den perfekte dag at fordybe sig i sine familiemæssige bånd.

Succes

Med Merkurs inflydelse ser succeskarakteren ud til at være moderat, snublende på 3. Du vil finde vejen stenholdt* (*betyder bumpende, ujævne situationer), men bestemt ikke uoverkommelig.

Vi foreslår, at dagens dyr for Tyren er den nuttet Koala. Grunden dertil? Koalaen, der lever en rolig, afslappet livsstil og får energi fra dybere skove i Australien, symboliserer en tilfreds tilstand, som Tyren kan stræbe efter i dag.

Når vi koger denne suppe ned, så bliver mandag d. 4. september en dag fyldt med udfordringer, men også med smukke og uventede øjeblikke. Så tag din kop kaffe, træk vejret dybt, og hæng på; det bliver en unik dag.