Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 4

Stenbukkens humør skyder i vejret i dag og lagner høje på skalaen. Her på en smuk mandagsmorgen bliver man næppe overrasket over at se Stenbukken komme fløjtende afsted med et smil på læben. Månen bevæger sig ind i dit sjette hus, hvilket bringer en bølge af positiv energi og vibe. Tag et øjeblik, træk vejret og skynd dig ikke. Nyp i kinderne, Stenbukken! Det er tid til at nyde det gode liv.

Kærlighed: 2

Når det kommer til kærligheden, er det desværre ikke Stenbukkens bedste dag. EnVis modsætning fra Venus til Mars kan skabe en smule røre i dit kærlighedsliv. Men huske! Modgang er kun midlertidig. Det betyder dog ikkedet er tid til at foretage drastiske handlinger – pas på med ikke at bide over mere, end du kan tygge. Måske er det tid til at se, snakke og lytte, i stedet for bare at handle.

Arbejde: 4

Arbejdsfronten byder på en positiv udvikling, Stenbukken! Din kreative side er op til noget stort, og den sædvanlige målrettede tilgang til arbejde vil give imponerende resultater. Med Mars i dit andet hus, er din arbejdsindsats virkelig ved at bære frugt.

Venner: 3

Sociale arenaer er ikke nødvendigvis din bedste legeplads i dag, Stenbuk. En udfordrende kvadrat-aspekt mellem Uranus og Saturn, kan skabe gnidninger i dine venskaber. Prøv at være en smule tålmodig og undgå konfrontationer. Husk: det handler om kvalitet, ikke kvantitet!

Familie: 5

Familien kommer først hos Stenbukken i dag, og universet støtter denne værdisætning med et kraftfuldt aspekt mellem Chiron og Venus i dit familiehus. Stenbukken, din familie vil være din støtte og dertil dit fyrtårn i dag. Nyd hvert minut i deres selskab.

Succes: 4

Drømmer du om, at dine ambitioner skal flammer op? I dag er en dag til at folde sig ud, Stenbukken. Perspektivet er klart, og du styrer direkte mod successen. Din vilje til at stræbe efter det allerbedste, bærer frugt

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er Tiger. Hvorfor? Fordi du i dag udstråler stor selvsikkerhed og udholdenhed, samtidig med at du udviser tålmodighed og visdom. Ligesom en Tiger, der lusker rundt og venter på det perfekte øjeblik til at springe ud, ligger du også på lur og forbereder det rigtige træk. Stol på processen – du er mere end klar!

Mandag, den 4 september, giver et modent udtryk for stilfuld elegance og sofistikerede ambitioner. Uanset hvor vejen fører dig hen, vil du udstråle en selvstændig, ubestridelig kraft. Tag dagen i egen hånd, Stenbukken, og mærk hvordan kraften virker i direkte samspil med universets magtfulde energi. Grib dagen og glæd dig til en fremtid med mange positive muligheder!