Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

Dagens humør for Skorpionen er 4 ud af 5. Din indre planet Pluto spiller en stærk rolle i dag, så din følelsesmæssige intelligens er supercharged, du har plads til både dyb refleksion og masser af grin! Det er bare en af disse dage, hvor du absolut føler dig i sync med verden omkring dig.

Kærlighed

Kærlighed er lidt af en rodet affære i dag, med en score på 2 ud af 5. Venus i retrograd skaber forvirring i din romantiske sektor. Husk, kærligheden er ikke altid en dans på roser. Brug denne tid på at finde ud af, hvad du virkelig ønsker i et forhold.

Arbejde

På arbejdsfronten er det en god dag med en score på 4 ud af 5. Takket være Månens indflydelse, er din intuition i top, og du vil kunne klare selv de mest komplekse arbejdsopgaver med lethed. Glem ikke at give dig selv et klap på skulderen.

Venner

Venskabsfronten bruser af energi i dag, med en score på 5 ud af 5. Grib denne dag og brug den til at knytte dybere bånd med dine venner. Takket være Merkurs tilstedeværelse, vil du have masser at dele og diskutere, og det vil bringe jer alle tættere sammen.

Familie

Familieforbindelser står i dag på en solid 3/5. Saturns indflydelse kan skabe nogle mindre udfordringer, men husk, at familien er et sted fuld af kærlighed og støtte. Lad ikke små uenigheder ødelægge den fred og forståelse, der bør herske hjemmets fire vægge.

Succes

Hvad angår succes, er scoren i dag på hele 5/5. Jupiter, heldets planet, bringer en række muligheder og mange veje til succes. Det er virkelig en dag, hvor du har alle chancer for at briljere, uanset om det er personligt eller på arbejde. Gå efter det, du har drømt om!

Dagens dyr

Dagens dyr er tigeren. Hvorfor? Fordi tigeren symboliserer kraften og styrken i dig, Skorpion, når du virkelig sætter fokus. Tigeren er subtil og meget direkte på samme tid – ligesom dig.

Mandag den 4. september er utvivlsomt en dag fuld af potentiale og løfter. Husk at tage dig tid til at nyde det lille øjeblik, mens du stræber efter dine drømme. Så læg dig i selen, Skorpion, og gør denne mandag til en dag du aldrig vil glemme. Nå, er du klar til at tage fat?