Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør:

Dagens humør får karakteren 2. Løverne, I er kendt for jeres dynamiske og temperamentsfulde natur. Men I dag, mandag den 4. september, kan det virke som om jeres ildfulde gnist er en smule dæmpet. Skylden kan skydes på planternes placering i universet, der synes at sende nogle triste vibrationer jeres vej. Men husk, der er altid en anden dag, og morgendagen kan komme med mere positive vibrationer end dem I mærker i dag!

Kærlighed:

Kærlighed får karakteren 3. Rolig nu, kærlige Løver! Kærlighedsstjernen skinner ned på jer i dag, men det kan føles som en blandet affære. I er passionerede skabninger, og elsker at være i centrum for kærlighedens glød. Men det kan virke som om tyngdekraften trækker jer begge retninger i dag. I kan have det bedst med at tage det stille og roligt, og vente til de kosmiske energier stabiliserer sig.

Arbejde:

Arbejde får en 5’er på skalaen! Dagene, hvor I løver har prustet og brølet på arbejdspladsen, synes at være bag jer! Planeterne er vendt i jeres favør, hvilket indikerer en succesfuld dag på kontoret eller i butikken. Benyt denne gunstige periode til at sætte jeres poter i noget nyt og vovet. Måske er der endda en forfremmelse inde i billedet!

Venner:

Venner får en solid 4. Jeres sociale liv er som en karussel i dag. Jeres venner vil finde jer endnu mere charmerende og magnetiske, end I allerede er. Men husk at balancere, så I ikke drukner i jeres sociale forpligtelser. Sørg for at bevare tiden til lidt ro og eftertanke.

Familie:

Familie får desværre karakteren 0 i dag. Ikke for panik, kære Løver, men dagens energi kan medføre nogle misforståelser og stridigheder i jeres husstand. Prøv at holde jeres temperament i skak og hold jer væk fra unødvendige konfrontationer. Dette er blot en fase og vil forsvinde, når energierne skifter.

Succes:

Succes får top score! Med arbejde kørende i fuld fart, kommer succesen naturligt følgende. I får muligheder for at skinne og vise jeres imponerende evner. Dit arbejdsliv vil være fyldt med triumfer og anerkendelse. Nyd det og spejder mod endnu større successer.

Dagens dyr:

Dagens dyr skal være en Zebra os bekendt! Den repræsenterer balance og harmoni, meget ligesom hvad jer Løver har brug for i dag. Zebraen er kendt for at tage tingene i sit eget tempo og ønsker aldrig at være i forgrunden, alle disse kvaliteter vil hjælpe jer i dag, især i jeres relationer og på arbejdstedet.

Hermed afslutter jeg denne mandags astrologiske prognose for jer magtfulde Løver. Trods nogle mindre bump på vejen, er der en masse successer der venter på jer. Gør jer klar til at omfavne dem positivt og se frem til morgendagen med fornyet optimisme og selvtillid!