Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør: 3/5

Krebsen! Du er en ægte følelsesmæssig kriger. Du dykker dybt ned i dit indre hav af følelser, og det giver dagens humør et gennemsnitligt niveau. Selvom det er lidt op ad bakke, så husk, selv gråvejrsdage er nødvendige for at få blomsterne til at blomstre. Hav tillid til processen!

Kærlighed: 4/5

Ak, kærlighedens søde mysterium. Din naturlige evne til at forstå andre vil skabe en usædvanlig forbindelse i dag. Du er i sync med universets vibrationer og det gør dig ekstra attraktiv. Der venter dig et pirrende kærlighedseventyr i horisonten. I kærlighedsuniverset er du stjernen i dag!

Arbejde: 2/5

Hvis kærlighedsplanet Venus er din muse, så kan arbejdsplanet Saturn føles som en grå kontorbygning i dag. Din kreativitet springer ikke ligefrem i vejret, så prøv ikke at skubbe dig selv for hårdt. Skru ned for tempoet, og husk, at alle har brug for en slapper engang imellem. Arbejdshandskerne kan sagtens hænge og lufttørre i dag!

Venner: 5/5

Omkring venner kan du stråle som den ild, du er. Din evne til at forbinde på det dybeste niveau er i topform og universet giver et thumbs up for venskab i dag. Så ring til dine venner, inviter dem på kaffe, og lad jeres latter fylde rummet!

Familie: 3/5

Familiebåndet har en stærk træk, men i dag føler du en trang til at svømme lidt væk fra det hele. Og det er helt okay! Nogen gange har du brug for at trække dig tilbage, for at finde din retning. Du behøver ikke at deltage i hvert halmstråskast. Din familie vil forstå det!

Succes: 4/5

Hvordan definerer vi succes? Hvis det betyder at overkomme dine personlige frygt og træde ud af din komfortzone, så vil du klart skabe egen succes i dag. Vær ikke bange for at tage chancer, spring ud i det. Det er nu, potentialet for succes er størst!

Dagens dyr: Koala

Dagens horoskop peger på den søde Koala. Ligesom dette australske pelsede ikon, har du styrken til at klamre dig fast, selv når livets grene svajer. Koalaen ved, at det er ok at tage en pause, og som Krebsen elsker den også en god lur! De minder os om, at vi alle har brug for at hvile og genoplade batterierne.

Mandag den 04-09

Åh, mandag, hverdagens uundgåelige realitet! Men rul gardinerne op og lad solstrålerne ind! Dagen byder på en blanding af følelser, kærlighed i luften og muligheden for at revitalisere dine personlige succeser. Selv om det på arbejdet måske kan tage lidt tid at komme op i gear, så er der andre områder, hvor du vil skinne i dag! God dag, Krebsen og velkommen til mandag den 4. september.