Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du holder kursen i styrke og udholdenhed.

Dagens humør

Dagens humør for fisken er på 4. Universet sender stærke vibrationer din vej, og du kan føle en intens sindstilstand. Du vil mærke, at du også i dag tager livets udfordringer med et smil. Har nogen set en sky inden i en fisk? Ikke i dag!

Kærlighed

For kærlighed får fisken en karakter på 3. Det kan være lidt af en rutchebanetur i dag, men husk, at det altid er de små ting, der gør de store forskelle i et forhold. Det er ikke altid rosenrødt, men du har en unik evne til at omfavne kærlighedens prøvelser.

Arbejde

På arbejdsfronten vurderes fisken med en 2,5. Selv om dagen begynder lidt udfordrende, så frygt ikke; husk at din kreative sjæl kan løse ethvert problem. Saturns position i din morgentid i venstre hjørne er med til at lysne din arbejdssituation.

Venner

Når det kommer til venner, scorer fisken en solid 4. Din mæglende og intuitive natur vil sørge for en rolig og harmonisk dag i dine sociale netværk. Venner søger din vise råd, så del gavmildt ud af din visdom.

Familie

I dag får familieaspektet for fisken en velfortjent 5’er. Din elskede familie vil omgive sig med dig, og der vil være tid til at deles om gamle minder og skabe nogle nye. Du vil i dag føle, at du er i hjertet af dit univers.

Succes

Når det kommer til succes, scorer Fisken en 3 i dag. Selv om succesen måske ikke falder lige ned i skødet på dig, vil du stadig få noget ud af din dag. Venuspunktets position vil hjælpe med at opnå dine mål.

Dagens Dyr

Dagens dyr er en Pingvin. Din tilgang til livet ligner pingvinens lige nu – afmålt, beslutsom, og klar til at dykke ned i det kolde vand for at fange hvad dag skal byde på. Din bestemthed og udholdenhed spejler dette adrætte dyr.

Afslutningen på Dagen

I dag, mandag den 04-09, står i resiliensens tegn. Som en næsten usynlig tråd, der binder hele dit univers sammen, vil du føle en forstærket forbindelse mellem substanserne i dit liv. Husk, at hver svær dag er et skridt mod dit unikke stjernemål. Et sidste lille tip: Overrask dem du møder med din medfølde. Der er aldrig dårlig tid til det.