Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Du har brug for lidt -me time- og afslapning.

Dagens humør: 3

Vægten i dag er tænksom. Det er som om skyerne i din horisont viser et billede af mental overvejelse snarere end decideret melankoli. Hvor er humøret på skalaen? Midtvejs, en solid 3. Du er hverken hen i vejret af glæde eller nede i kulkælderen. Du er bare, og det er okay.

Kærlighed: 4

Kærlighedens univers stråler for dig. Venus, der hersker over din romantiske sektor, tilfører en blid, varm energi, der styrker dit forhold. For de single Vægte, hold øje med mulige nye bekendtskaber. Din kærlighedskarakter for i dag er en dejlig 4.

Arbejde: 2

På arbejdsfronten kan du føle, at alle dine indsats aldrig synes at bære frugt. Du har brug for at ændre dit perspektiv, Vægt. Husk, at ikke alt i livet skal være ligesom en sprint på hundrede meter, og nogle gange er det dække, der lægges, mere værdifuldt end selve målet. Din arbejdskarakter er 2 i dag.

Venner: 5

Din sociale energi er fyldt til bristepunktet i dag, med Mars i dit eleventh house. Hver lille interaktion med dine venner føles lige lidt ekstra særlige. Der vil være smil, latter, og massere af gode følelser. I den sociale sfære scorer Vægten et klart 5 i dag!

Familie: 3

I den familiære sfære er der en stabil balance. Intet ekstraordinært, hverken godt eller dårligt, forstyrrer din families harmoni. Hvad er der at rapportere? Hvad skal man mere bede om? Fredeligt og behageligt scorer familien et hjemme-befindende 3.

Succes: 1

Vægten, du er måske bange i dag, for at det ikke rigtig svømmer for dig på succesfronten. Men fortvivl ej! Universet har sine gode grunde – det beder dig om at fokusere på at berige de indre aspekter af dit liv. De små sejre i livet er ikke mindre værd, Vægt. På skalaen fra 0-5 er dagens succesquotient en 1, men det betyder ikke, at du ikke er succesrig. Alt kommer med tid.

Dagens dyr: Koala

Dagens dyr er den rolige og afbalancerede koala, der repræsenterer din egen søgen efter balance og ro i dag. Ligegyldig tumulten omkring dig, er du som koalaen, bevidst fordybet i din egen lille plet af himlen, undrende på eukalyptusblade i dit sind.

Aldrig frygt, Vægten, en ny dag vil gry. Her på denne mandag, den 29. august, husk at ikke enhver dag er beregnet til store brag. Nogle dage er, ligesom i dag, beregnet til at reflektere, absorbere og forberede os til, hvad fremtiden bringer. Husk at leve lidt som en koala i dag – roligt, bevidst, afbalanceret.