Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard - en beskyttende kraft i dag.

Dagens humør

Dagens humør scorer et pænt 3.5 for Skorpionen. Selvom dagens start måske var lidt blå, så har du løftet dig selv op og sprawlet dagen hen. Din dedikation og vilje til at se det positive i livet har betalt sig. Det er vigtigt at du husker på, at lykke starter inden i dig – ikke i den ydre verden.

Kærlighed

I kærlighed er det en 3’er for dig i dag, Skorpionen. Der er plads til forbedring, men frygt ikke. Dine relationer er i en konstant tilstand af udvikling, det ved du. Måske føles det meningsløst at banke på den samme dør endnu en gang. Men husk på, du har et stjernestøv af kærlighed i dig, og med tiden vil det nok vise dig vejen.

Arbejde

Arbejde er en blød 2.5 for dig i dag. Skorpionen trives bedst med kontrol og stabilitet, men i dag har måske føltes lidt som et bølgende hav. Hav tålmodighed, og glem ikke at selv i stormen har du kræfterne til at sejle igennem.

Venner

Med venner er det fuld pote – en hel 5! Fra morgen til aften. Du har følt dig i sync med dine venner, og du nyder den livsglæde og positive stemning der kommer med det. At dele glæde og latter med venner er utroligt givende, og det er noget du helt klart har oplevet i dag!

Familie

Hvad angår familie, så lander du på en solid 4. Du er heldig at have en familie, der står ved din side – uanset hvad. De tilbyder dig både støtte og kærlighed, og du sætter stor pris på det. Sådan en dag som i dag er det klart, at du værdsætter disse uvurderlige forbindelser mere end nogensinde.

Succes

Succes er en mere blød 2 i dag. Du arbejder hårdt, Skorpionen, og nogle gange falder tingene ikke som planlagt. Men, husk nu på, at det ikke er om at vinde, men om at spille spillet. Der er altid i morgen, og med din ildsjæl og ambition er der ingen tvivl om, at du klarer det flot.

Dagens dyr er Leopard. Finurlig, hurtig og observant, du manifesterer disse egenskaber i dag. En leopard er altid klar til at beskytte sin familie og sit territorium, og det samme gælder for dig i dag. Ligemeget hvad, vil du altid være der for dem du holder af.

Mandag den 29. august – hvad en fantastisk dag! Selvom der har været bump på vejen, er du en fighter, Skorpionen, og det er netop derfor du altid kommer sejrende ud af udfordringerne. Hver dag bringer nye muligheder og nye oplevelser, og selv på de mest blæsende dage, er du parat til at stå imod vinden. Hold hovedet højt, Skorpion, for du er stærkere end du tror.