Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flamingo. Du har en flamboyant karisma og trives i sociale sammenhænge.

Dagens humør

På en skala fra 0 til 5 er dagens humør for Løven en solid 4. Med mange planeter i dit tegn føler du dig opløftet og i godt humør. Jordens placering i dit horoskop vil hjælpe dig til at holde begge fødder på jorden. Er du klar til en dag med charme og sjov?

Kærlighed

Kærlighed får en 3’er fra mig i dag. Selvom du er kendt for at være lidenskabelig, kan Venus’ nuværende placering dæmpe noget af ilden. Tag det som en mulighed for at styrke båndene med din partner eller for at se dig omkring efter en potentiel soulmate.

Arbejde

Arbejde får muligvis ikke det store fokus i dag med en score på 2,5. Saturns placering indikerer, at det kan være en tumultarisk dag med små forhindringer på vej. Men hvad kan stoppe en løve, når den har sat sine øjne på målet?

Venner

Venner får en god score på 4 i dagens prognose. Da du er en social sommerfugl, vil dagens konstellationer gøre det endnu lettere for dig at socialisere og slutte fred med gamle venner.

Familie

Når det kommer til familie, er der ingen over og ingen ved siden af dig. Så du får fuld skala, en femmer! Merkur har skabt en harmonisk atmosfære, så du kan forvente en dejlig dag sammen med din familie.

Succes

På succesfronten får du en score på 3. Det er en medium-dag, men det betyder ikke, at du skal stoppe med at jagte dine drømme. Husk, at selvom hver dag ikke kan være en sejr, kan hver dag være en lektion.

Dagens dyr

Dagens dyr er en Flamingo. Ligesom denne farverige fugl trives du i sociale sammenhænge og har en flamboyant karisma, der er svær at ignorere. Uanset hvor du går, er du festens omdrejningspunkt. Og du står gerne på et ben, hvis det skal være!

Mandag den 29. August

Mandag, den 29. August er en dag fyldt med op- og nedture. Der vil være øjeblikke til latter, til at forbindes med venner, hellige øjeblikke med familien og også tidspunkter, hvor du virkelig bliver udfordret. Men husk, ingen har lovet, at livet er let. Men det er bestemt værd at leve!