Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens Humør

Dagens humør for Krebsen er på en solid 4. Solen skinner på dit tecken i dag, Krebsen, og du kan føle den positive energi strømme gennem dig. Du vil sandsynligvis smilende gennem dagen, uanset hvad der kommer din vej. Så nyd din dag og stræk smilet til de rundt om dig!

Kærlighed

I kærlighedsafdelingen er der en middel score på 3, for det må siges, der er både op- og nedture i dag. Du vil føle en dyb forbindelse med din partner, men Mercury – der styrer kommunikation – vil være i retrograd, hvilket kan medføre nogle kommunikationsudfordringer. Sørg for at være ekstra tålmodig og forstående.

Arbejde

På arbejdsfronten scorer du lidt lavere med 2.5. Det er måske ikke den mest produktive dag for dig, men det betyder ikke, du skal være slukøret. I dagod er en god dag til at samle kræfter og planlægge fremtidige projekter.

Venner

Venner bliver dagens højdepunkt med en solid score på 4. Du vil finde stor glæde i omgang med dine nærmeste venner. Du vil måske også få muligheden for at bygge nye broer, så det er en fantastisk dag at være social på.

Familie

Familien får fuld pote med 5 point. Familien er utroligt vigtig for en Krebs, og i dag vil du føle dig ekstra forbundet med dine nærmeste.

Succes

På succesfronten har du en hæderlig 3. Dine bestræbelser vil bære frugt, selvom det måske tager lidt længere tid end først antaget. Men husk, langsom og støt vinder løbet.

Dagens dyr

Tigeren er dagens dyr for dig, Krebsen. Ligesom tigeren, er du modig og beskyttende over for dem, du holder af. Du er respektfuld og har en indre ro, der hjælper dig gennem livet.

I dag vil du starte ugen, mandag den 29. august, med en særdeles positiv energi. Så nyd hver eneste sekund, og vær ikke bange for at strække din indre tiger ud over dagen. Og når solen går ned, så husk at kikke op på nattehimlen, for stjernerne er bestemt med dig i dag, Krebsen!