Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør

I dag bliver en dag med godt humør for Jomfruen. Karakteren er sat til 4 ud fra astrologiens magiske kasse. Med dit element, Jorden, i harmoni med Månen, kan du føle dig mere afbalanceret, hvilket vil gøre dit humør mere stabilt og lystigt. En perfekt mulighed til at grine og sprede glæde omkring dig!

Kærlighed

Med kærlighedsplaneten Venus, der viser sig fra sin mere udfordrende side, er dette ikke den bedste dag for romantik for Jomfruen. Derfor får kærligheden en karakter på 3. Du kan føle at, du står på stedet hvil – men frygt ej, dette er blot midlertidigt.

Arbejde

På dit arbejde får du en karakter på 2.5. Nej, det er ikke fordi du er dårlig til dit arbejde, men universet har planer om at teste din tålmodighed. Du kan finde dig selv i en storm af forvirring og kaos. Men husk, selv i den mest kaotiske storm, finder man stor lærdom.

Venner

Dine venskaber får en karakter på 4 i dag. Inviter dine venner over, måske til et lille spontant socialt sammenkomst? Planlægning er ikke altid nødvendigt. Nogle gange er det selve spontaniteten, der skaber de bedste minder.

Familie

Familien får dagens højeste score med 5. Du får mulighed for at tilbringe nogle hjertevarme stunder sammen med din familie. Del nogle gamle anekdoter, giv det gode humør videre og skab nye mindespor.

Succes

Når det kommer til succes i dag, får du en karakter på 3. Du kan stå overfor nogle udfordringer, men hvis der er noget, jomfruer er gode til, så er det at tackle udfordringer hovedkulds. Hvem ved? Måske er denne udfordring dit springbræt til succes.

Dagens dyr: Koala

Dyret der bedst personificerer Jomfruen i dag, er Koala’en. Ligesom en Koala, der med ro og behag sidder højt oppe i eukalyptustræerne, ville det være tilrådeligt for dig at tage højde og se tingene fra et mere afslappet perspektiv, både på arbejdspladsen og det sociale rum.

Dagen i dag

Mandag, den 29. august, kan være en dag fuld af udfordringer, men husk på, at det er disse udfordringer, der får dig til at vokse og stræbe mod større højder. Så hold hovedet højt, smil bredt og start ugen med fornyet styrke og positiv energi.