Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en slange.

Dagens humør

Dagens humør får karakteren 3. Vandmandens styrke ligger i dens spirituelle forbindelser, og disse kosmiske bånd varsler en velafbalanceret dag. Ustabile energifluktueringer kan spille ind, men overordnet styrer din indre ro skuden. Kast anker og find balancen i dagens bølger.

Kærlighed

Når det kommer til romantik og lidenskab, er det helt oppe i toppen med en karakter på 5. Venus, kærlighedens planet, passerer gennem dit stjernetegn og sætter scenen for romantiske overraskelser og uventet charme. Kan du mærke kærligheden? Det er din tid til at blomstre.

Arbejde

Arbejdet får kun 2, men lad dig ikke slå ud af det. Pluto er i øjeblikket i retrograd i dit arbejdsområde, hvilket kan skabe midlertidige forhindringer og udfordringer på dit karriereområde. Men bare rolig, det er kun midlertidigt, snart vil du se fremskridt igen.

Venner

Med venner slår du straks ud med en 4. Din medfødte empati og medfølelse gør dit venskab til et trygt, indtagende rum for mennesker. Husk at lade dine venner vide, hvor meget de betyder for dig.

Familie

Når det gælder familie, er dit horoskop oppe på en solid 5. Du er en naturlig plejer, og ved, hvordan man skaber harmoni og varme i familiens skød. Dit hjem vil være et kærligt og støttende ly i dag.

Succes

Succes rater på en stærk 4. Mars – din drivkraft – er i positivt aspekt med dit tegn. De kan indikere en vigtig ændring eller et gennembrud i dit liv. Så hold øjnene åbne for gode muligheder!

Dagens dyr

Dagens dyr er en slange. Slanger er kendt for deres evne til at skinne – de lader det gamle falde væk og træder smukt og strålende frem igen, nøjagtig som du. Den leder os elegant gennem livets problemer med en enestående ynde og visdom.

Om dagen

Så her på en solrig mandag, den 29-08, griber vi dagen med hjertet. Sammenhæng, balance og kærlighed er nøgleordene for i dag. Uanset hvad din dag byder på, så tag den med oprejst pande. Du er herre over din egen skæbne, så tag styringen og hold kursen.