Velkommen til det astrologiske univers, Vægten. Lad os dykke ned i dagens himmelske påvirkninger.

Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør : 3.5

Denne mandag den 21. august er fuld af late sommerferier. Dit humør balancerer i dag på en solid 3.5, og det er ingen overraskelse. Med Jupiter, der sidder smukt i dit stjernetegn, begynder dagen med pletfri balance, men hold øje med middagstiden, når månen begynder sin rejse gennem kræftens tegn. Det kan kaste en smule skygge på din ellers strålende dag.

Kærlighed : 4

Ej, Vægten! Hvis vi taler kærlighed, så har du en sand festdag. Venus, din herskende planet, danser tæt med Mars i dag, hvilket betyder, at romantikken blomstrer. Nuvel, dette betyder ikke nødvendigvis, at Cupid’s pil rammer, men du er ekstra attraktiv for dem omkring dig. Hjertevarme på en, ellers almindelig, mandag.

Arbejde : 3

På arbejdsfronten er stjernerne lidt mere modvillige. Med Merkur i retrograd på dit arbejde, kan tingene føles en anelse langsommelige. Du skal være klar til at navigere i udfordringer og små irritationsmomenter. Men husk! Du er en Vægt, kendt for dit diplomaticke sind. Brug det til din fordel.

Venner : 5

Venner, bekendte og endda fremmede omkring dig synes at være tiltrukket af din naturlige charme, takket være Jupiter og Venus. Dit sociale liv blomstrer, og du føler dig elsket og værdsat af dem, du holder af. Dette er en perfekt dag til at cementere bånd og skabe nye.

Familie : 4

Stjernerne foreslår, at familierelationer vil være afslappede og hyggelige. Det betyder dog også, at det er vigtigt at finde tid til familien, uanset hvor travlt du har det. Del glæde, grin og gode tider med dem, der betyder mest.

Succes : 2

Succesen kan synes begrænset i dag, men lad dig ikke slå ud. Husk, vi lærer mest af vores nederlag end vores sejre. På vej mod dine mål kan der være små stød på vejen, men de er alle designet til at styrke dig.

Dagens dyr : Tiger

Dyret for dagen, kære Vægt, er tigeren. Lidt usædvanligt for dit harmoniske tegn, men tigeren afspejler i dag din indre styrke, mod og utrolige udholdenhed. Når livet viser tænder, viser du klør.

På denne mandag den 21. august er du klar til at stå over for dagen med optimisme og styrke. Husk, at livet kan være lige som en dans – nogle gange fører du, andre gange følger du – det er alt det, der gør det til den smukke vals det er. Nyd din dag, Vægten!