Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard fordi du er stærk, smidig, hurtig og aldrig giver op.

Dagens humør: 4

Jamen dog, Tyren. Du har det godt i dag, ikke sandt? Med Venus, din herskende planet på tredje hus og Mars i dit syvende hus er det tydeligt at se, hvorfor du har en behagelig dag. Fra inderst til yderst stråler du af optimisme. Englænderne ville måske kalde det ‘top-dollar,’ og det må siges at være en passende beskrivelse.

Kærlighed: 3

Når det kommer til kærlighed, er der lidt turbulens på himmelen for Tyren. Med Saturn, yndefuld kærlighedsplanet, på retur kan det se ud som om kærligheden går i lavere gear. Men bare rolig, det er bare et midlertidigt gult lys. Brug tiden til at genskabe forbindelsen med dig selv, så kommer alting på ret køl igen.

Arbejde: 3.5

Arbejdsrelaterede bekymringer bliver bløsset op under idet Mars og Merkur, planeten for kommunikation og kommerciel succes, støder sammen. Der kan være noget pres på, men pust ud, Tyren. Du har, hvad der skal til for at navigere igennem stormen. Det er selvklart, at du ikke bliver skåret med en hot kniv gennem smør, men det er heller ikke uløseligt.

Venner: 4

Med din karisma og Venus’ glød vil dine venskaber bare blomstre i dag. Du er i knaldperler-form og med dit smittende humør og omsorg pr. excelence til vennerne er der ingen tvivl om, at du vil være den sjæl som lyser op i det sociale rum.

Familie: 5

Når det kommer til familie, har du vundet hovedpræmien, Tyren. Din stjerne stråler helt op til stjernerne, og månen giver god karma i dit hjem. Det er bestemt en dag for familiens kærlighed at skinne.

Succes: 4

På succesfronten er det givetvis ikke dagen, hvor du vinder i lotteriet, men det er heller ikke dagen, hvor du skal bekymre dig om uventede modgang. Solen skinner, og din stjerne stråler. Du kan se frem til, at dine bestræbelser vil begynde at bære frugt snart.

Dagens dyr: Leopard

Dagens dyr er Leopard for Tyren. Hvorfor det spørger du? Leoparden symboliserer styrke, handlekraft, beslutsomhed og smidighed. Præcis som leoparden, står du stærkt i dine overbevisninger, er hurtig til at træffe beslutninger, har en indre styrke der kan flytte bjerge, og er smidig i din tilgang til livets udfordringer.

Ligesom leoparden vil du ikke give op, uanset hvad. Og det er netop på grund af denne utrættelige ånd, at leoparden valgt som dit dyr for dagen.

Dagen i dag

Det er mandag, den 21-08. Dagen begyndte med en ny uge fuld af muligheder og udfordringer. Men fortvivl ikke, Tyren, fordi du er rustet til at håndtere alt hvad livet kaster på dig – takket være din stærke viljestyrke og tålmodighed. Hvis jeg må sige det, er du simpelthen umanerlig stærk! Tro på dig selv og hold hovedet højt. Lad optimismen fylde dit hjerte og lad verden mærke din positive aura. God dag, Tyren.