Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Stærk, tilpasningsdygtig og altid klar til en udfordring.

Dagens humør: 2

Tvillingen, dagen i dag vil byde på nogle udfordringer, der kan give dig en smagsprøve på nogle foruroligende følelser. Men husk: En stærk tvilling går ikke ned på et ‘nej’! Ivrig og tilpasningsdygtig, som du er, skal du modstå disse negative vibrationer og bruge dem som brændstof til resten af dagen.

Kærlighed: 0

Kærlighedsplanet Venus er ikke helt på din side i dag, Tvillingen. Du kan føle dig lidt ude i kulden, og det kan helt klart påvirke dit romantiske liv. Men frygt ikke! Husk at i mørket er det, at vi bedst ser stjernerne. Dette er bare en dag, kærligheden vil snart blomstre igen.

Arbejde: 4

Arbejdet er lige i din favør i dag. Tag fat, tag en dyb indånding og gør din vej igennem den arbejdsdag, der venter. Hæng i, du er tættere på toppen, end du tror. Merkur, din herskende planet, bidrager til en produktiv og effektiv arbejdsdag.

Venner: 5

Venskab er en dyrebar gave, og i dag skinner det klart for dig, Tvillingen. Organiser en middag, arrangér en film-aften, eller mød op på et kaffe-sted. Lad sladder og grin fylde rummet. Du er på dit højeste, når du er omgivet af venner.

Familie: 3

Mylderet af planeternes bevægelser kan skabe nogle gnister i familieforholdet i dag. Men inden du giver næring til flammerne, tag et øjeblik til at trække vejret og tænke grundigt over, hvad der er vigtigt for dig.

Succes: 3

Successen går op og ned, ligesom en bølge på havet – og i dag er det svingende tidspunkt. Fortvivl ikke over de små tilbageslag, Tvillingen. Snarere, find styrke i dem og brug dem til at lære og vokse. Hvem ved? Måske venter den største succes lige rundt om hjørnet.

Dagens dyr: Tiger

Når du føler foruroligelsen af dagens energi, skal du huske på naturens styrke og yndefuldhed i den mægtige tiger. Ligesom en tiger er du modig, pålidelig og kan håndtere de udfordringer, som dagen måtte bringe.

Mandag d. 21. august må du ikke lade dagen bringe dit humør ned, tvillingen. Se dagens udfordringer i øjnene som en af naturens mest magtfulde skabninger – en tiger. Vær stærk, vær smidig, og husk altid, at du har den styrke, du har brug for inden i dig.