Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .

Dagens humør

Stenbukken, det ser dæleme ud til at være på vej mod en god dag! Med en humørkarakter på hele 4 er der masser at smile over. Solen skinne i dit stjernetegn og indtager toppen af din daglige planetarkonfiguration, så du står op med en glæde og positivitet, der ikke er til at tage fejl af. Derfor, selvom der bølger og stormende vinde kommer, vil du have en indre ro og trives gennem det hele.

Kærlighed

I dagens kærlighedsafsnit vurderes der en karakter på 4, med Venus i høj position i dit horoskop. Romantiske gnister flyver højere end nogensinde, og din chancer for en sensuel aften synes næsten sikret. Der haenger bare noget i luften – og det er dit hjertes sang. Men pas på, ikke alle fortolkninger af kærlighed kan være lige ønskværdige. Kan du mærke, at dit hjerte hamrer lidt ekstra hårdt?

Arbejde

Fra et arbejdsmæssigt perspektiv klarer du dig bedre end nogensinde. Du kan præstere mere, end du tror, Stenbukken. Med en karakter på 5 står du stærkt, klart og fokuseret. Arbejde vil i dag virke næsten ubesværet – tænk på at det er som at springe henover strå i solskin. Du er ivrig efter at opnå flere landvindinger og mere anerkendelse i din karriere.

Venner

Hvad angår relationer til venner, så har du en rank karakter på 2, Stenbukken. Dit fokus er personlig fremdrift og ambition i dag, hvilket kan lægge et svagt skygge over eksternal relationer. Skulle der komme spændinger og uoverensstemmelser, så husk: gode venner er som vin – bedre med tiden. Så tag det roligt, det kommer til at blive bedre.

Familie

I familiekredsen er dagens kvalitetsmåler på 3. Selvom der er mindre konflikter, så kan du forvente en solid mængde harmoni og hengivenhed derhjemme. Planeterne vil tvinge dig til at løse mindre hjemlige knaster – og det kan endda resultere i et bedre forhold til familien.

Succes

Dagens succes er på et middelmådigt niveau. 2 er ikke højt, men det betyder heller ikke, at du flopper i dine ambitioner. Drivkraften er her, men der er nok nogle mere presserende ting på agendaen. Måske du har brug for at trække vejret lidt, Stenbukken.

Afslutningsvis, dagens dyr er Gorillla. Du vil i dag udvise Gorillaens utrolige styrke og fokus, som vil hjælpe med at overvinde alle udfordringer arbejdsdagen måtte kaste din vej.

Mandag den 21. august klæder dig godt, Stenbukken. Din indre glød og styrke vil skinne gennem det hele. Lad det være din styrke på arbejdet, din blidhed mod din familie, og din kærlighed til dem der betyder mest.