Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør: 3

Skorpioner, smilene vil være med jer i dag – men på en usædvanlig måde. Selvom dagen starter med lidt af en grå sky, frygt ikke, for det er hurtigt forbigående. Morgenens rutiner og resten af dagen vil blive mere behagelig, efterhånden som I opdager skønheden i de små ting omkring jer. Derfor får dagens humør en solid 3’er.

Kærlighed: 4

Kærlighedens planeter er på jeres side i dag, Skorpioner! Måske finder I endda et nyt perspektiv i jeres kærlighedsliv, en dybere forståelse, som bringer jeres forhold til et højere niveau. Dette lover godt for kærlighedslivet – det tager karakteren helt op på 4.

Arbejde: 2

Vær opmærksom på mindre konflikter på arbejdspladsen. Plutons indflydelse kan føre til gnidninger, men hvis I holder hovedet koldt, kan I undgå ubehagelige situationer. Arbejd dig gennem udfordringerne med visdom og tålmodighed, selvom det kan være en anelse stressende, deraf karakter 2 her.

Venner: 5

Der er ingen tvivl, vennekredsen vil være et kæmpe plus for jer i dag. Jeres magnetiske træk vil vinde folk omkring jer, og gøre jeres sociale liv mere livligt end nogensinde. Det lover godt for alle former for sociale interaktioner, derfor får jeres vennekredsen en topkarakter – en stærk 5’er.

Familie: 3

Familielivet vil ligeledes være stabilt. Nogle mindre kampe kan forekomme, men intet der kan ryste fundamentet alt for meget. Husk at være tålmodig med familiemedlemmer, og undgå misforståelser. I dag giver jeg din forbundethed med familien en 3’er.

Succes: 5

Selvom arbejdslivet giver lidt vanskeligheder, så vil jeres sult efter succes bære jer igennem udfordringerne. Uanset hindringer, vil jeres indre viljestyrke og ildsjæl skille jer ud. Det peger på, at succesen kommer med en topkarakter, så her score I en pæn 5’er.

Dagens dyr: Tiger

Med Skorpionens utrolige viljestyrke og tigers stærke instinkt og mod, bliver dagens dyr uden tvivl en tiger. Ligesom tigere, har Skorpioner en naturlig modstandskraft, som hjælper dem til at tackle enhver udfordring i deres veje. Så i dag, Skorpioner, kan I stolt bære tigerens emblem.

Så her har I det, Skorpioner, på denne mandag den 21. august. Selvom dagens humør starter lidt lavt, kommer resten af dagen til at være fyldt med kærlighed, venlighed, familiebånd og succes, der holder jer på tåspidserne. Uanset udfordringer, tag tigerens beslutsomhed i jer og møde verden med hovedet højt og brystet frem.