Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør: 4

Jomfruen, livet smiler til dig i dag! Du vil føle dig lettere i dit humør, som en fjer i vinden. Takket være Merkurs træfsikre energier, vil det blive særligt intuitivt og optimistisk. Derfor falder det daglige humør ind under kategorien 4.

Kærlighed: 3

I kærlighedens kosmiske landskab ser det fornuftigt, men ikke stjernestøvet, ud. Venusbjerget ligger lavt i dit tegn lige nu, hvilket betyder, at du skal arbejde lidt ekstra for at tænde gnisten. Giv ikke op, Jomfru! Kærlighedens karakter lander på en solid 3.

Arbejde: 2.5

På arbejdsfronten kan du opleve, at energien er sløj, og at interessen for opgaver kan svinge. Mars, din arbejdsplanets energi er i lav gear i dag, så forvent blandede resultater. Arbejde får karakteren 2.5 – find din balance, Jomfruen!

Venner: 4

Med Venus der lyser op i dit sociale hus, vil dine venskaber virkelig trives. Samvær og socialisering bliver dagens højdepunkter. Tag springet og brug tid med de mennesker, du holder af. Du vil ikke fortryde det. Venner scorer højt i dag med en karakter på 4.

Familie: 5

Solen og Månen i perfekt harmoni sikrer, at der er fred og forsoning i hjemmets sfære. Brug denne dag til at samles med din familie, måske til en hyggelig middag. Familie får velfortjent fuld karakter på 5.

Succes: 3

På succes-fronten ser det middelgodt ud. Universet sender dig blandet energi, så det vil være op og ned. Husk at fejre de sejre, du får – store som små. Succes scorer 3 i dag.

Dagens dyr: Zebra

Du er en Zebra i dag, Jomfruen! Zebran kendetegnes ved dens særegne sort-hvide striber, som minder os om vigtigheden i at balancere livets kontraster. Ligesom Zebran, er du unik, modig og særdeles tilpasningsdygtig. Tag dagen i dit eget tempo.

Denne mandag d. 21. august vil være en dag, hvor balance vil være et gennemgående tema i alle områder af dit liv, elskede Jomfru. Din sjæl vil glimte med en distinkt glød, reflektere universets magi og lade din indre Zebra komme i forgrunden. Husk, ikke alle dage skal være fyldt med episke eventyr, nogle dage handler det bare om at være i nuet.

Ønsker dig en behagelig dag, Jomfru!