Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant - arbejdssom og stærk .

Dagens humør: 4

Glæd dig, Vædderen! Din sjæls planet solen danser tæt sammen med de glade Jupiter-vibrationer i dag. Det sender positive bølger over horisonten og ind i dit humør. Og tro mig, man kan virkelig mærke det! Du er sprudlende og fuld af energi. Derfor sætter jeg dagens humør til 4. Optimismen blomstrer og du fylder rummet med en generøs portion livsglæde.

Kærlighed: 3

My oh my, Vædderen. Kærlighedens skæbne er i Merkurs hænder i dag, og også her er nyhederne gode. Denne snu lille planet manøvrerer kloge vibrationer ind i dit hjerte. Dine forventninger og følelser vil måske vakle en smule, men husk, det er der lærdom i! Det er derfor kærlighedens barometer i dag står på 3. Hengiv dig til det uforudsigelige og tro på kærlighedens magi.

Arbejde: 4

Vær opmærksom, Vædder, arbejdslysten bliver din bedste ven i dag. Mars holder gryden i kog og sørger for, at du har ekstra energi og viljestyrke til at kaste dig over dagens opgaver. Så hold snuden i sporet, så skal det nok gå! Arbejdet bedømmes derfor til en solid 4, så træk vejret dybt og dyk ned i dagens to-do-lister.

Venner: 3

Venskabernes planet Venus skaber i dag en delikat balance mellem dine venner og dig. Du vil have lyst til at tilbringe tid med dem, men du skal også give plads til alenetid. Derfor lander vennernes score på 3. Lad tid med vennerne give dig energi men husk også at lade batterierne op i eget selskab.

Familie: 5

Det smukke Månelys oplyser familieidyllen i dag. Saturn, som holder styr på familie og hjem, kommer frem i fuldt flor og skaber harmoni i dit hjem. Derfor er familielivet i top og scorer fulde 5 point i dag. Håndter familieanliggender med kærlighed og forståelse, og ræk ud efter dem, der har brug for det.

Succes: 4

Hvem skal du takke for en succesfuld dag, spørger du? Det er den hurtige Merkur, der spiller en rolle her. Denne lille speedster af en planet sætter fokus på mål og resultater, og den gør det godt! Med en energigivende kombination af beslutsomhed og klarhed, stjæler succes’en en fornem 4’er.

Dagens dyr: Elefanten

Elefanten får æren af at være dagens dyr. Den symboliserer styrke, stabilitet og visdom, alt det, som du udstråler i dag, Vædderen. Brug Elefantens dyder i løbet af dagen. Husk dens rolige, målrettede skridt og evnen til at overkomme enhver forhindring – præcis ligesom dig i dag!

Mandag 17.07 er altså en storslået dag, Vædder. Den kvitterer med gode scores på næsten alle områder. Nyd denne energifyldte dag, lad succes og kærlighed omfavne dig, mens du vandrer gennem dagen med Elefantens visdom i dit sind. Så husk – tag alt hvad denne smukke dag har at byde på, favn det og lad det påvirke din sjæl positivt.