Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en gris idag - vedholdende og beslutsom.

Dagens humør

Din dag har særlig lovende energi, Tyren. Faktisk er det en forskønnende dag, fuld af muligheder for dig til at vokse og komme ud af din komfortzone. Det er ikke uden udfordringer, men du har de rigtige værktøjer for at håndtere dem. Derfor har jeg givet dagen en humørskala på 4/5.

Kærlighed

På kærlighedsfronten står Venus, planeten for kærlighed, high og stærk i dit 5. hus af romantik. Det giver anledning til nogle sjælfulde interaktioner, men pas på impulsiv adfærd. Det kan give et farverigt mix af spændinger og lidenskab. Det scorer en 3/5 på kærlighedsskalaen.

Arbejde

Når det kommer til arbejde, vil nogle Tauruses finde, at Mars’ direkte tilgang er lidt afvekslende. Men mange vil finde, at dette er præcis, hvad de har brug for til at komme igang med deres projekter. Din arbejdsdag vil være fyldt med udfordrendende muligheder, alligevel vil din påvirkning fra Mars skubbe dig op på 4/5 på skalaen.

Venner

I dit venskab hus, der styres af Saturn, kommer der stabilitet og tillid fra gamle venner, og du vil måske endda udvide din sociale cirkel. Giv plads til nyankomne og gå et skridt videre for at styrke forbindelsen. Venneområdet får en bedømmelse på 3/5 dag.

Familie

Succesen i dit familieliv i dag skyldes den positive indflydelse fra Månen. Dine relationer er harmoniske, og der er en følelse af samhørighed i luften, især med børnene i familien. Hvis du er forældre, vil du opleve et særligt bånd med dine børn i dag. Familievejen ligger åben for glædelige stunder og styrket nærvær, dermed scorer det en 4/5 på familjeskalaen.

Succes

For succes er Jupiter stillingen i dit 10. hus af karriere en velsignelse. Det er tid til at udnytte denne planetens generøsitet fuldt ud, og lade det potentielle succes regne ned! Du scorer 5/5 på succes skalaen.

Dagens Dyr

I betragtning af dine bestemte omstændigheder i dag, er dagens dyr “Grisen”. Grisen, med dens vedholdenhed og hardcore beslutsomhed, passer godt til din indstilling for dagen.

Endelig, Tyren, på denne solrige mandag den 17. Juli, står du i skæringspunktet mellem intens aktivitet og fredelig ro. Balance er nøglen, og din indre ro vil hjælpe dig med at navigere. Dagen lover både udfordringer og triumfer, så træk vejret dybt og spring i det!