Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en ørn idag - visionær og flyvende .

Dagens humør

Selvom det er mandag, og vejret udenfor lader meget tilbage at ønske, må vi altså ikke glemme den indre sol, som du, Skytten, altid besidder. Omdrejningspunktet for din allerede lysende personlighed. Når det er sagt, er dagens humørkarakter på 4. Skyttens planet, Jupiter, skinner stærkt på himlen lige nu og er med til at booste dit humør i dag.

Kærlighed

I dag er der 3 hjerter på kærlighedsbarometeret. Der er et let slør af tvetydighed i luften. Måske vil en nær fortrolig sende lidt kærlige hints din vej, der kan skabe en smule forvirring. Men frygt ej, Skytte. Husk at stole på din intuition og forblive ængstig.

Arbejde

På arbejdet er karakteren 4. Med Saturn i din konstellation i dag, er du fyldt med energi og effektivitet. Du finder din nicher i små detaljer, hvor du normalt meget vel kunne overse. Så vær ikke overrasket, hvis chefen lægger mærke til din ekstra indsats.

Venner

Samværet med vennerne i dag er på 3. Der er en mulighed for, at en gammel ven kan dukke op ud af det blå, hvilket kan tilføje en vis spænding til dagen. Din nysgerrighed vil blive pirket til, men Skytten er kendt for at være tålmodig og afbalanceret.

Familie

Familiefronten scorer på en 5. Hjemme i dit trygge tilflugtssted pakket med varme, vil du føle dig som fisken i vandet. Dine familierelationer vil i dag være fyldt med kærlighed og harmoni. En perfekt dag til at lave noget kvalitetstid med dem, der står dit hjerte nærmest.

Succes

Succesen for dagen sparkes i gang med en solid 4’er. Skyttens regerende planet, Jupiter, forsyner dit liv med overflod og fremgang. Så griber du nysgerrigt chancen med begge hænder, vil succesen være uundgåelig.

Dagens Dyr

Dagens dyr er ingen ringere end den majestætiske ørn. Dens brede vision og dygtighed til at se situationer fra et højere perspektiv, afspejler Skyttens naturlige talenter. Som ørnen, så husk at bruge dit instinkt og intellekt til at navigere gennem dagens udfordringer.

Dagen i dag, mandag den 17. juli, byder på en overflod af muligheder for dig, Skytten. Omringet af venner og familie, spækket med arbejdsiver og fyldt med løfter om personlig vækst – det er bestemt ikke en dag, man sådan let glemmer. Så tag din bue og pil i hånden, Skytte, og sigt mod stjernerne. Du har alt, hvad du behøver for at gøre denne dag fantastisk.