Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en hund idag - loyal og trofast .

Dagens humør

I dag får humøret 4 stjerner for Jomfruen. Universet smiler til dig, kære Jomfrue, og sætter gang i dit indre gladhjul. Med Merkur, din herskende planet, der danser farefrit i skytten, er du i dag præget af en følelse af glæde og fornyet optimisme.

Kærlighed

Kærlighed er i luften med stærke 3 stjerner. Din sensuelle planet, Venus, er ved at varme op til Vædderen. Dette lover en dag med lidenskab, forståelse og kærlig energi i dit parforhold. Men hold øje med eventuelle misforståelser! En distraktion kan nemt misfortolkes. Har du ikke en partner? Vent og se, kærligheden kunne være lige rundt om hjørnet!

Arbejde

Arbejdsdagen får 4 stjerner. Din disciplinerede og perfectionistiske natur bliver værdsat mere end nogensinde på arbejdspladsen. Pluto i Stenbukken er din bedste allierede i dag, og giver dig magten til at føre alle dine opgaver til succes. Men pas på! Stol ikke kun på din egen indfaldsvinkel og åbn op for andres idéer.

Venner

I vennekredsen er du stjernen i dag med fuldt hus – 5 stjerner! Mars i Tvillingerne sætter masser af energi og liv i dine sociale interaktioner. Dine venner vil elske din blanding af fornuft og sjov. Dit horoskop råder dig til at tage føringen – måske et spontant get-together?

Familie

Familieforhold lander på 4 stjerner. Med månen i Løven, står du stærkt i familierelationerne. Dit engagement og din omsorg vil blive positivt modtaget. Dog, sørg for at balancere din tid mellem familie og andre aspekter af dit liv.

Succes

Jomfruens succes er i skyerne med 4 stjerner. Din stræben efter perfektion er din hemmelige opskrift på succes. Teamed op med Solen i dit eget tegn, er du i dag på rette vej til at nå dine mål. Hold fast ved din overbevisning, men glem ikke at vise smidighed, når det er nødvendigt.

Dagens dyr

Dagens dyr er hunden! Hunden et kendt symbol på loyalitet, hengivenhed og kærlighed – kvaliteter, der præger Jomfruen. Din loyalitet over for dem du holder af, din hengivenhed i arbejdet og kærligheden til det gode selskab er alle i fuldt flor i dag!

Dagens afslutning

Mandag, den 17. juli, er en hæderlig dag for alle Jomfruer derude. Du er indhyllet i positive energier, både personligt og professionelt. Skønheden i dag er, at du har kraften til at gøre den ligeså frugtbar, som du ønsker. Grib dagen, kære Jomfrue!