Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala - blød og omfavnende.

Dagens humør
Det ser ud til at være en dag med kreative svingninger for Vandmanden, så humøret scorer en behagelig 4 på skalaen. Solen og Merkur smiler ned fra himlen, hvilket betyder at dit humør er oppe at køre! Det er eventyrlige tider for dig, Vandmand, så se efter skjulte skatte og mystiske gåder på livets vej.

Kærlighed
Kærlighedsspindet for Vandmanden hænger lidt i vandkanten i dag, med en karakter på 3. Mars danser i opposition til din tegn, hvilket kan give en følelse af utilnærmelighed eller make det svære ved at nå ind til hjertet hos den, du holder af. Men frygt ej, Vandmand, for det er også en tid til at gro i selvstændighed og finde ro i eget selskab.

Arbejde
Arbejdsmæssigt går det op ad bakke for Vandmanden i dag med en karakter på 2. Det er Venus, der ligger i den uartige ende af dit hus, som måske trykker stemningen en smule. Dette er dog blot midlertidigt, og mange gange er det gennem udfordringer, at vi har størst mulighed for at vokse. Hovedet højt, Vandmand, i morgen er en ny dag!

Venner
Venskaber blomstrer for Vandmanden i dag, her er vi oppe på en 5’er, med Jupiter der stimulerer dit sociale liv. Husk at du er givet som du er uden pres for at ændre, og dine venner værdsætter dig for din ærlighed og dit unikke perspektiv. Lav en aftale med dine venner, fortæl vittigheder og del din kærlighed – det vil være godt for dit humør og din sjæl.

Familie
Når det kommer til familie, får Vandmanden en score på 4. Astrale vekslinger, herunder Plutos påvirkning, foreslår, at dette er en god tid at smide anker og tilbringe tid med dine nærmeste. Slå bro over fortidens vande, og byg nye fondament som kan holde livets storme stangen!

Succes
I spørgsmålet om succes giver vi Vandmanden 3 stjerner. Med Neptun svævende over dit soltegn, suger realiteterne lidt på labben. Men husk på, at succes ikke kun skal måles i hæder og ære, men også i den personlige vækst, man opplever undervejs.

Dagens dyr er Koalaen, den bløde og omfavnende væsen fra Down Under. Ligesom koalaen, skal du i dag tage dig tid til at slappe af, finde dig en tryg gren, og nyde dit eget selskab.

Alt i alt, denne lørdag den 29. august ser ud til at være en blandet pose bolsjer for Vandmanden, men med en fin balance mellem udfordringer og sejre. Hvert øjeblik er en gave, Vandmand, og det gælder om at være til stede og nyde rejsen, ikke kun destinationen.