Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala - nuttet , glad for mad og stærk.

Dagens humør: 4/5

Humøret hos en Stenbukken vil i dag, den dejlige lørdag, den 29. november, være gennemgående godt med en karakter på 4. Stenbukkens styrke og optimisme er nemlig i tråd med de astrale energier i dag, idet at planeten Pluto, som har centrale indflydelse på Stenbukken, sætter fokus på selverkendelse og fornyelse. Læn dig tilbage, nyd lørdagens lethed, og lad dit indre lys skinne!

Kærlighed: 3/5

Kærligheden vibrerer på en 3’er i dag. Romantisk kærlighed kan virke lidt mere som en rodet skoeske end et blødt silkebånd. Det skyldes Venus’ placering, der skaber en atmosfære af utilbøjelighed og forsigtighed. Selvom der mangler et par hjerter i dag, så husk dog, at de største visdomsord kommer fra den mindste hvisken.

Arbejde: 4/5

Arbejdsfronten tegner mod en 4’er i dag. Stenbukkens beslutsomhed, kombineret med Saturns indflydelse, der bidrager med en kraftfuld energi, gør det nemt at komme fremad med projekter og opgaver. Husk dog at slappe af, selvom det går godt – det er trods alt lørdag!

Venner: 3/5

Sideløbende vil omgangskredsen være på en solid 3’er. Med energien fra Merkur, er du måske mere tilbøjelig til at udveksle idéer fremfor pjat. Din indre vismand/-kvinde har sat sig på førersædet, og mindre tid til pjank og pjat er derfor ikke et tegn på at tingene er galt, men mere dit indre selv der for en stund, har behov for dybere samtaler.

Familie: 5/5

Familien får topscore med en flot 5’er i dag. Månen og Saturn har en forenet energi, der skaber harmoni inden for hjemmets trygge vægge. Nyd tiden med dine nærmeste, og lad intet sløre glæden ved familielivet.

Succes: 3/5

Succes står på en 3’er i dag. Planeten Jupiter er i en position, der udfordrer Stenbukkens sejrsgang. Det betyder ikke, at du har begrænsede muligheder, men for at navigere disse vande, skal du måske være lidt mere tålmodig og persistent.

Dagens dyr: Koala

Selvom kærlighed, venner og succes kun næsser sig til en 3’er, vil dagens dyr, Koalaen, hjælpe dig med at holde humøret oppe. Koalaen minder os om vigtigheden af at holde en pause, at slappe af og at nyde de små øjeblikke i livet. Så på denne lørdag, sug inspiration fra dagens dyr, og husk at sætte pris på og tage tid til de små ting, der gør livet ekstraordinært.

Husk på, denne dag:

På denne skønne lørdag, den 29. august, står noget på hold, mens andre ting flourerer. Om det er i kærlighed, arbejde, venner, familie eller succes, så husk at livet er en balancegang. Lad ikke den mindre energi øde for de gode vibrations, Stenbukken. Grib dagen med både hænder, og gør den til din egen – lige som en ægte Stenbuk ville gøre. God lørdag!