Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en drage idag og sprudler energi.

Dagens humør

Krebsen får i dag humøret til at score en solid 4! Dette skyldes planeternes positive indflydelse på dit soltegn, som omfavner dig med en aura af optimisme og glæde. Ja, du er i humør til at kaste dig ud i dagens eventyr uden frygt, for husk på, Krebs; du har dit skjold med dig, og det kan beskytte dig mod selv de mest hårde slag, både fysisk og mentalt.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, får du en karakter på 3. Den romantiske energi fra Venus er svag du i dag, og dog er det ikke helt skidt! Det handler om at se skønheden i det almindelige, i de små ting. Måske det er en dag til at vise din taknemmelighed for din partners tålmodighed, eller måske til at sende en lang og hjertevarm besked til ham eller hende du længes efter?

Arbejde

På arbejdsfronten er situationen lidt anspændt, og karakteren ligger på 2. Mars, planeten for handling og dristighed, har en tendens til at skabe noget kaos i din arbejdssituation. Men måske er det bare en anledning til at træde et skridt tilbage og gøre status? Husk dog, at vand også kan være en stærk kraft, og som en Krebs, har du denne power i dig.

Venner

Hvis vi ser på venskaber, så stråler Krebsen med en karakter på 4. Takket være Månens positiv indflydelse får du understøttet dine sociale interaktioner. Nyd en god film eller aften i byen med vennerne! Det er ikke altid, man skal svømme imod strømmen, nogle gange skal man bare give sig hen til den og lade sig føre med den.

Familie

Når det kommer til familieforhold, får Krebsen en pæn 3 i dag. Selvom nogle månerelaterede intensiteter kan skabe lidt uro i dit hjem, er det vigtigt at huske, at som familiens utrættelige støtte, er du den, der kan få bølgerne til at lægge sig.

Succes

Med hensyn til succes, scorer du i dag en 4, Krebs. Der er noget ved dagen, der oser af fremdrift. Måske er det de små skridt, du har taget tidligere, der nu fører til synlige resultater?

Dagens dyr

Dagens dyr er dragen! En kreatur knyttet til styrke, beskyttelse og magi, lige som du kære Krebs. Dragen minder os om, at selv hvis vi er omgivet af ild, kan vi flyve gennem det, stolt og utrættelig.

Om dagen

Denne lørdag den 29. august, er en unik dag. Stjernerne er gunstigt placeret, hvilket giver en hjertevarm følelse af at være på rette vej. Frygt ikke fremtiden, men se mod de lyse stjerner med forventning og håb. Husk, at selv de mindste bølger i havet har kraft til at skabe ændringer, og du har den samme styrke i dig. Så svøm trygt gennem dagens strabadser, kære Krebs.