Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en marmoset idag en lille aktiv abe.

Dagens humør

Dagens humør er ved at toppe med karakteren 4. Hvorfor det, tænker du? Jomfruens tegn suger kraften op fra Venus, hvilket smitter i form af et oprigtigt humørboost. Venus står højt på himlen og stråler lystigt ned på Jomfruen, hvilket skaber en indre ro og positiv energi. En følelse af at være på rette vej blusser op, og man vil nok opleve, at tingene flaske sig på bedste manér.

Kærlighed

Kærlighedens karakter ligger i dag på 3. Venus danser harmonisk med Mars, og forbinder den feminine omsorg med den maskuline kraft. Der vil være en balance mellem at give og modtage kærlighed i dag. Men vær dog opmærksom, for Pluto lurer i det fjerne og kan potentielt skabe lidt turbulens med sin intense energi. Giv plads til kærligheden, lad den blomstre, men husk at højne skærmene, når Pluto begynder sin rådne leg.

Arbejde

På jobfronten scorer vi 3. Merkur, Jomfruens hersker, er i en konstruktiv samtale med Saturn, der er kendt for sin disciplin og struktur. Dette indikerer, at der vil være fokus på det hard core arbejde, med masser af koncentration og produktivitet. Men det er ikke tiden til at lancere nye projekter – i stedet, fokusér på den nuværende opgave og gør den til fuld perfektion.

Venner

Når det kommer til venskaber, så er karakteren sjældent høj, men i dag rammer vi en solid 5. Neptun, planeten for spiritualitet og fællesskab, kommer med sin løftende energi og gør denne lørdag til noget ganske særligt. De vil være en perfekt dag til at udbygge de dybere forbindelser og danne betydende minder.

Familie

Familieforholdene ligger stabilt på 3 i dag. Månens indflydelse føles mest her. Månen repræsenterer vores følelsesliv og vores intuition, og det kan være en tid med stærke bånd og dybe samtaler inden for hjemmets fire vægge. Men husk også at give plads til dig selv, og lade dit eget lys skinne.

Succes

I dag vurderer vi succes til 4. Her træder Jupiter frem og bringer en storslået aura af succes og seje bedrifter. Store projekter vil glatte ud, og du vil føle en dyb tilfredsstillelse ved at afslutte dem.

Dagens dyr skriger på at være marmoset! Denne lille, livlige abe repræsenterer det sociale aspekt, hvilket er en stor del af dagens energi. Marmoseten, trods sin liden størrelse, er ikke bange for at gøre sin stemme hørt, akkurat som Jomfruen i dag!

Her på tærsklen til den nye uge, er denne lørdag d. 29 august en dag fyldt med potentiale og gode vibrationer. Følg dit hjertes intuition, lev med passion og sig til dig selv: “Jeg er klar til at omfavne denne vidunderlige dag!”