Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin - kluntet på land men glidende i vandet.

Dagens humør: 4

Hej Fisk, og velkommen til denne lørdag den 29. august! Det ser ud til, at månen i dit tegn perfekt understøtter dit humør i dag. Med en karakter på 4 ud af 5, vil du opleve en vidunderlig dag fuld af varme og humor. Månen giver dig en ekstra dosis af selvtillid og positiv energi, som vil lysne din dag. Men husk at tage dig tid til selvpleje. Du burde ikke tage chancer, specielt når det kommer til dine følelser, ikke sandt?

Kærlighed: 3

I kærlighed kan du forvente et lille bump på vejen. Der er ingen grund til at bekymre dig, din elskede vil være der for at støtte dig, men bare hold et åbent sind, så du ikke kommer til at misforstå noget. Det kan være udfordrende, men det vil også give dit parforhold mere dybde i det lange løb. Det er en del af det at være menneske.

Arbejde: 5

Arbejdsmæssigt vil du i dag stå i forgrunden i dag. Vinterguden Saturn støtter dine projekter, og dine idéer vil blive modtaget med åbne arme. Denne positive udvikling vil give dig en skyhøj score på 5 ud af 5 på arbejdsfronten. Udnyt de positive stjerner, for arbejdet i dag går som en leg!

Venner: 3

Kunne dine venskaber bruge et lille pift? Lytt til dine venner, for månen vil hjælpe dig med at forstå dem bedre. Selvom venskabsfronten får en karakter på 3 i dag, er det en god mulighed for at begynde at reparere eventuelle revner i dine relationer – det bliver ikke svært med din naturlige empati og indfølende natur.

Familie: 4

I dag vil familien tage stor plads i dit hjerte. Samspillet mellem planeterne vil give gode muligheder for at løse gamle konflikter og styrke kærlige bånd. Med en score på 4 ud af 5 vil det meste gå smidigt i familiekredsen i dag – du kan nyde en harmonisk og hyggelig lørdag med dem, du holder mest af.

Succes: 2

Når det kommer til succes, virker det som om tingene ikke skrider fremad så hurtigt som du gerne vil. Men tal styrker ikke altid handling, vel? Der er ingen grund til at bekymre sig, Fisk: det er tid til at stoppe op og reflektere over dit livs rejse. Omfavne nettoens ebbe og flod, og din karakter på 2 vil hurtigt skifte til en højere karakter.

Dagens Dyr: Pingvin

Dagen er repræsenteret af den dejlige pingvin. Ligesom pingvinen, er du social og holder af dit fællesskab. I dag vil disse egenskaber træde ekstra i karakter – glem ikke at dele din positive energi med dem omkring dig!

Dagen i dag

Lad din indre pingvin røre ved folk i dit liv i dag. Nyt denne harmoniske lørdag den 29. august, fyld den med kærlighed, latter, og forny dit fokus på, hvad der betyder mest i livet. Husk at tage et dybt åndedrag, slap af, og mærk hver enkelt dag, hvor meget du betyder for dem omkring dig! Enjoy!