Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Din indre styrke er din bedste allierede.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid 4. Som sådan er der ingen grund til at se verden gennem en sort sky i dag, Stenbukken! Din indre jordnære natur kombineret med månen, der skinner klart i dit tegn, giver dig en behagelig fornemmelse af ro og kontrollere. Gør dig klar på en dag, hvor du er på dit bedste humør, og hvor smilene kommer let.

Kærlighed

Kærlighedens land er lidt ujævnt i dag – deraf karakteren 3. Venus, kærlighedsplaneten, er i opposition med dit tegn, hvilket betyder, at romantiske forhold kan kræve lidt ekstra arbejde. Hvis du er i et fast forhold, er det en god dag til at arbejde på kommunikation og klarhed. For single Stenbukke, holde dine fødder solidt plantet på jorden, og lad ikke kærlighedsjagten dominere din dag.

Arbejde

På arbejdsfronten er det lidt af en blandet pose – en ærlig karakter på 2.5. Mens planeterne begynder at skifte spor, vil du måske finde, at tingene ikke nødvendigvis falder på plads som forventet. Det er dog ikke tid til at trække i nødbremsen. Se det i stedet som en opfordring til at bruge din indre Stenbuk-styrke og vedholdenhed for at få det bedste ud af situationen.

Venner

Når det kommer til venskaber, scorer du højt – en solid 4. Venusbegivenheden i dag har en sølvforing: Det er en god dag for platoniske relationer. Du har en naturlig evne til at forstå andre folks interesser og bekymringer. Brug denne evne til at styrke dine venskaber og bare nyd deres selskab.

Familie

Familieafsnittet er solskinnet i din dag, Stenbukken, med karakteren 5. Med Mars i harmoni med dit tegn, er det en god dag for familiære forbindelser. Det er en dag hvor hjemmet er dit tilflugtssted, et sted for tryghed og kærlighed.

Succes

Succes er en lidt tricky sag i dag, med en karakter på 3. Men hvis nogen kan håndtere op- og nedturene med flair og fortsat komme ud på toppen, så er det dig faktisk, Stenbukken. Se mod solens lys og gå bevidst og roligt frem.

Dagens dyr: Tiger

Dagens dyr er tigeren. Du har en tigers styrke i dig, Stenbuk. Ligegyldigt hvad dagen bringer, har du den indre vilje og stærkpersonlighed til at klare det. Sådan som en tiger roligt går gennem junglen, anvender du den samme ro og tålmodighed i din strategi for at takle ting.

Dag i dag

Lørdag den 18. november er altså en dag med op- og nedture, Stenbuk. Men husk, at du er en Stenbuk, og du er stærk som en tiger. Smil, tag dagen som den kommer, og du vil se, at selv på en dag som i dag, er der meget at være taknemmelig for.