Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Panda. Rolig, men modstandsdygtig.

Dagens Humør: 3/5

Dagen starter blidt for Skorpioner. Du opdager måske, at du humørmæssig ligger på en pæn 3’er på vores skala, hverken oppe på skyerne eller nede i kulkælderen. Du føler dig generelt godt tilpas, men der er plads til både glimt af glæde og skuffelser. Kast ikke håndklædet i ringen endnu, for tingene tager hurtigt en drejning til det bedre.

Kærlighed: 5/5

Wow, Skorpion, i kærlighedens arena vil du i dag virkelig skinne. Universets energier strømmer i overflod ind i dette område af dit liv, og det er på tide, du omfavner det. Du vil føle en bundløs kærlighed, ikke kun fra din partner, men fra alle omkring dig. Benyt lejligheden til virkelig at granske dine følelser, og lad dine nærmeste føle din kærlighed.

Arbejde: 4/5

På arbejdsfronten ser tingene gode ud. Skorpioner vil i dag opleve en nysgerrighed og arbejdsglæde, der ikke er til at stoppe. Du er drevet af en energi, der gennemtrænger alle områder af dit arbejde. Du vil få lejlighed til at fremvise dine færdigheder og få den anerkendelse, du fortjener. Du skal dog være forsigtig med at blive for opsat – husk balancen i livet.

Venner: 2/5

Din energi og tid til venskab får kun en 2’er i dag, Skorpion. Men bare rolig, det betyder ikke, at du er uden for fællesskabet. Det betyder bare, at du i dag muligvis har tilbragt lidt mindre tid med dine venner end normalt – og det er helt okay. Vi har alle brug for en smule alenetid for at genoplade, så se det som en chance for at tanke ny energi.

Familie: 0/5

Familien har desværre ingen prioritet i dag. Og selvom dette måske lyder skuffende, bør du ikke se det som en forhindring. Nogle gange har vi brug for at trække os tilbage fra vores nærmeste for at finde os selv og genopbygge vores indre styrke. Og det er netop, hvad der er ved at ske for dig i dag.

Succes: 4/5

Din chance for succes i dag er tårnhøj, Skorpion. Det betyder, at dit hårde arbejde og din vedholdenhed vil bære frugt i dag. Det er din dag til at skinne og vise alle dine evner. Hvis du har brugt den sidste tid på at arbejde på et projekt eller sætte nye mål, kan du forvente positive resultater.

Dagens dyr: Panda

Som en panda får du til opgave at genopbygge din styrke og se de positive aspekter af livet. Ligesom pandaen, der tilbringer det meste af sin tid alene, bør du i dag fokusere på dig selv, genskabe forbindelserne til dit indre og finde fred.

Lørdag den 18. november er din dag, kære Skorpion. Selvom der er udfordringer – som med hvilken som helst anden dag – er dit mod og din beslutsomhed nok til at bære dig igennem. Husk, at hver dag er en ny chance for at starte frisk og se livet fra en ny vinkel. Kom ud og tag imod verden, for universet sammensvørger sig i din favør.