Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en leopard. Din indre ro og kraft overvældes.

Dagens humør

I dag scorer Løven en karakter på 4 i humør. Med Solen ind i dit sjette hus kan du forvente en bølge af positiv energi, der vil øge dit humør. Så smil til spejlet og giv dig selv et høj fem! Hvorfor, spørger du? Fordi din stjerne ligger perfekt i dag. Du har alligevel en ånd af kampklarhed og udholdenhed, der vil give dig en fordel i enhver situation. Løfter øjenbrynene, ikke sandt?

Kærlighed

Kærlighed for Løven i dag scorer et pænt 3 point. Venus, kærlighedens planet, svæver i Jomfruens tegn, hvilket gør at du opfanger en mere jordbunden tilgang til kjærlighedsforhold. Er det ikke skønt? Husk bare, ægte kærlighed behøver ikke nødvendigvis at være dramatisk og højlydt. Du skal dog være forsigtig med ikke at smide babyen ud med badevandet, hvis tingene bliver lidt for rutineprægede.

Arbejde

Hm, arbejdet for Løven scorer en nedtonet 2,5 i dag. Merkur, kommunikationens planet, sidder i Tvillingernes tegn, hvilket kan komplicere dialogen på arbejdspladsen. Du kunne føle, at tage et skridt frem og to tilbage. Men husk, at sommetider fører omveje os til uventede destinationer. Du har måske travlt, men husk at tage tid til en spurttur rundt om hjørnet for at få et friskt pust.

Venner

Sociale interaktioner vil være sprudlende i dag, hvorfor Venner scorer en solid 4. Din humoristiske sans og din varme natur vil tiltrække dine venner, som bier til honning. I dag kan måske byde på et mindeværdigt eventyr, der cementerer venskabets bånd. Ingen tvivl om det, din indre Løve skinner stærkere end nogensinde!

Familie

Med Månen i dit fjerde hus, er familieområdet for Løven toppet i dag med en hel score på 5. Energi fra månen vil oplyse dit familieliv med kærlighed og harmoni. Skal familien samles om spisebordet i aften?

Succes

På succesfronten vurderer vi Løven til en 3 i dag. De positive vibber fra Solen i Jomfruen vil give et skub i den rigtige retning, men det kræver en smule tålmodighed og selvdisciplin. Husk, at succes ikke nødvendigvis betyder toppen af bjerget, men hvert skridt du tager opad, tæller også.

Dagens dyr

Og dagens dyr? Du vil måske ikke tro det, men du går på kattepoter i dag, præcist som en leopard. Hvorfor? På grund af din stille ro og dine usete kræfter. Og ligesom leopard, vil du kunne levere slagkraftige resultater, når det mindst forventes, takket være din beslutsomhed og styrke.

Dagen i dag

Endelig er vi ved enden af denne lørdag, den 18. november. Selv om der kan være udfordringer på din vej, husk at det netop er disse problemer, der gør dig stærkere. Du er som løven, majestætisk og dragende. Du har det godt, bedst, grandios. Og husk, hver dag er en ny chance for at begynde igen. Hold det fast, mærk strømmen og sejr vil være din!