Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en .

Dagens humør

I dag scorer jeg humøret i Krebsens kosmiske hus en 4 ud af 5. Det er præcis sådan en dag, du som Krebs trives bedst med. Ro til at fordybe dig i dine egne tanker og masser af positive vibes fra universet just right at du. Bare rolig, den underliggende følelse af lykke er absolut ikke en illusion – den er lige så reel som din morgenkaffe.

Kærlighed

Dagens kærlighedskarakter ligger på en 2. Men vær ikke bekymret, kære Krebs, for kærligheden er ikke altid ukompleks og ligetil. Universet smeder på et tangodans for dit hjerte, men indtil da er det en dag at gentænke, genoverveje og tilpasse. Det var først, da Kærligheden mistede sin skinnende glans, at vi lærte dens virkelige værdi.

Arbejde

På arbejdsfronten skinner stjernerne ekstra skarpt for dig i dag. Der er hele 5 ud af 5 stjerner, der venter på dig, og faren for kræsne stjerner er absolut ingen vegne at se! Det er tid til at lægge det solide grundlag, som du har arbejdet så tålmodigt på, og se det bære frugt.

Venner

På vennernes front blinker universet i dag med 3 stjerner. Det er en god dag for en stille hyggeaften med nogle få, nære venner. Husk, det er kvaliteten af venskab, ikke mængden, der tæller.

Familie

Hvad angår familie, sender universet dig i dag fuld pakke, kære Krebs – en smuk score på 5. Det er en dag fyldt med varme og tilknytning til dit kærlige hold bagved. Hvis du aldrig har prøvet en familiemiddag i skær af stearinlys, hvorfor så ikke prøve det nu? Det er lige det, stjernerne har i tankerne for dig i dag.

Succes

På succesfronten scorer du 4 i dag. Universet indikerer, at du kommer til at opleve opfyldelse og tilfredshed. Så selvom vejen til succes nogle gange er snoet, kan du træde frem mod lyset med tro på dig selv.

Dagens dyr

Dagens dyr er Pingvinen. Pingvinen er et symbol på udholdenhed og målrettet indsats. Ligesom Pingvinen, når vi vores destinationen ved at holde fokus på det endelige mål, ligegyldigt hvor vanskelig rejsen bliver. Lad pingvinens udholdenhed guide dig i dag.

Well, det var dagens horoskop. Husk, lørdag den 18. november er en dag som ingen anden, specielt for dig, kære Krebs. Så uanset hvilke udfordringer dagen bringer, skal du huske, at universet altid understøtter dig på din rejse. Bemærk måden, det guider dig på, og vær taknemmelig for de uendelige muligheder, det giver dig.