Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din usvigelige beslutsomhed vil hjælpe dig til at nå dine mål.

Dagens humør

Fiskene oplever i dag stor glæde. Din humør score for dag er en 4, det virker som om den sprudlende Jupiter spiller en vidunderlig riff med dit stjernetegn og efterlader dig med et gemytligt grin på læben. Gør plads til noget sjov i dag!

Kærlighed

Alle har en romantisk side, selv Fiskene. Med kærlighedens planet Venus tæt på, vil du måske mærke en del op- og nedture. Men husk, efter regnen kommer solen. Din kærlighedsscore for i dag er 3, hold tålmodigheden, det lysner i horisonten.

Arbejde

Udfordringerne hober sig op på arbejdspladsen i dag. Mars, krigerplaneten, må have været på spil. Jobbet kan virke lidt bordet fanger for Fiskene i dag, men du skal ikke give op. Din arbejdsscore er 2.5, husk på, at alle jobs har deres skarpe hjørner.

Venner

Fiskene har altid været kendt for deres loyalitet mod venner. Og i dag er ingen undtagelse. Med loyalitetens planet, Saturn, i syne, vil du opleve et stærkt sammenhold med dine venner. Din venskabsscore for i dag er 4, der venter en dag fyldt med glæde og latter med dine nærmeste.

Familie

Fiskens familie er alfa og omega. Med Neptun stående stærkt på himlen garanteres du et givende og nyt insigt i familieforholdene. Din familiescore for dag er en perfekt 5, det ser ret godt ud, ikke?

Succes

Har du haft lidt problemer med succes på det seneste? Frygt ikke, Fiskene. Trods Mars i retrograd, så sigter du efter stjernerne. Din succes score er 3, men du er stadig stigende, fortvivl aldrig!

Dagens dyr

Stop med at spekulere! Dagens dyr for de stjernetegn født under Pisces er ingen anden end den mægtige Tiger. Med dens mod og styrke vil du opleve, at du kan overkomme enhver modstander der kommer i din vej.

Som dag går på hæld, vær stolt over at være en Fisk. I dag, lørdag den 18. november, vil du opleve et væld af følelsesmæssige op- og nedture. Men husk, det er både op- og nedturene, der gør livet interessant. Pas på dig selv, og husk at nyde hver øjeblik!