Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør

Jeg glæder mig til at fortælle, kære Vandmand, at dagens humør ligger på en flot 4. Line-up’et af planeter hjælper med at henføre dig i et humør, der er lige så blidt som havbølgerne ved solnedgangstid. Du vil føle dig overraskende rolig og balanceret, hvilket vil gøre det muligt at tackle ethvert uvejr med et smil. Er det ikke netop det, vi alle stræber efter?

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, er det tid til at trække vejret dybt, da bedømmelsen lander på en 3. Der vil være nogle udfordringer, dog ikke noget, du ikke vil kunne håndtere. Måske er en kær undvigende, eller noget har sat jer på en prøve. Hvem ved? Men frygt ikke, tag det stille og roligt – du er jo en Vandmand, og vi ved begge, du har styrken til at vende ethvert problemtisk scenario til ro.

Arbejde

På arbejdsfronten scoring en smule lavere med 2.5. Der kan være en lille smule spænding i luften – måske kontroverser eller en kollega, der irriterer dig mere end normalt. Men fortvivl ikke! Du har en visdom, der strækker sig langt ud over nutidens foruroligende energier. Brug dette til din fordel og vis dit sande jeg.

Venner

Venskabsskalaen er i fuld blomst og får en 4. Dine venner vil være omkring for at supporte og opmuntre dig, ligesom Solen der skinner gennem mørke skyer. Inviter dem over til en kop kaffe eller en tur i parken. Deres positive energi vil hjælpe med at lette dine bekymringer.

Familie

Familiebindingskvarteret ser lyst ud idag og får en solid 5. Den samme sarte, beroligende energi er synlig i forbindelse med dine nærmeste. Tag dig tid til at være sammen med dine familie og skabe varige minder.

Succes

Når det kommer til succes, er dagens score en 3. Selvom der kan være nogle bump på vejen, trækker den stærke intuition og nysgerrighed, der er karakteristisk for dit stjernetegn, dig igennem. Husk, at ‘modvind kun er for nødvendigt at lette!’

Dagens Dyr

Dagens dyr er Koalaen, et dyr, der er kendt for sin fred og ro. Det symboliserer behovet for at tage livet i et langsomt tempo, at hvile, genopbygge og komme stærkere tilbage.

Så, kære Vandmand, selvom fredagen den 12. august, tilsyneladende har nogle udfordringer på vej, husk, at du er udstyret med en indre ro, en styrke der er nok til at sejle igennem enhver storm. Hver dag bringer nye muligheder, og dette er bare en af dem. Fortsæt med at svømme, din destination er lige rundt om hjørnet!