Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Din vilje kan være overvældende.

Dagens humør: 2

Lad os sætte skibet i søen; Vægten, veneni min, månefasen betyder, at du vil være lidt ude af trit i dag. Du føler dig som en fisk ude af vandet, og det er helt okay! En periode med indre uro kan hjælpe med at opdage dine sande selv. Hæng på, bedre tider er på vej!

Kærlighed: 5

Uh, lala! Kærlighed er i luften! Vægten, din harmoniske natur “er på charmekurs”, og den vil visualisere sensuelle stunder, der vil bygge stærkere bånd med din partner. Singler, hold øje med nye måneblink – du skal nok møde nogen særlig!

Arbejde: 3

På arbejdsfronten skal du slå koldt vand i blodet. Ja, du vil føle presset, og du kan føle dig som en dråbe i havet, men husk at ingen kan blive herre over alt. Slap af og giv dit bedste. Resultaterne kommer, når tiden er den rette.

Venner: 4

Opblussen af dit sociale netværk! Dine venner holder af din pragmatiske tilgang til livet, og i dag er ingen undtagelse. I vil dele nogle gode grin og stærke øjeblikke. Lad den fælles sjov begynde!

Familie: 0

Det bliver en hård dag på familiefronten. Aldrig regn uden torden, pokkers til besvær. Du vil skulle navigere i turbulente vande, men husk, at stormen vil aftage. Engang imellem går det op og ned.

Succes: 4

Trods turbulenser i familielivet, ser det ud til, at din insisteren på at følge din sti resulterer i betydelige fremskridt. Du er på sporet, Vægten!

Dagens dyr: Tiger

Som en tiger kan du overvinde en hvilken som helst udfordring, der kommer din vej i dag. Ja, du vil støde på nogle forhindringer, men din indre styrke vil nok kunne hjælpe dig med at løse dem. Brug din indre kraft som en tiger!

Tak for i dag, Vægten. Selvom humøret har taget en dykning, har kærligheden og succes holdt dig flydende. På denne fredag, den 12. august, husk at brug dagen på måder, der fylder dig med glæde og tilfredshed. Husk, du har en kraftigt brølende tiger indeni dig. Ryst bare manken, kære Vægt!