Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Løve. Du fremviser storslået styrke og integritet.

Dagens humør.

Stjernerne spreder blandet energi til atmosfæren i dag, Løven, hvilket betyder at dit humør får en karakter på 3.5. Du vil føle dig noget modfalden i løbet af eftermiddagen, men frygt ikke! Husk, at solen altid skinner igen efter uvejret. Og som en løve, klar til at sprænge frem fra græsset, er det dit instinkt at kæmpe igennem.

Kærlighed.

Astrologisk set vil planeterne Venus og Mars danne en harmonisk forbindelse i dit kærlighedshus. Dette lyspunkt giver din kærlighed en solid score på 4. Din varme og generøse natur vil skinne igennem, men husk at balancere dit ønske om at være i centrum med at lytte til din partners behov.

Arbejde.

Det ser ud til, at Uranus i dit arbejdshus vil give dig en hård tid, hvilket giver dit arbejde en karakter på 2.5. Du kan opleve nogle pludselige ændringer, men forsøg at opretholde fokus. Du skal måske slå kløerne ud og tage fat om problemerne.

Venner.

Med Jupiter i harmoni med dit venskabshus, kan du forvente glade stunder med dine venner og en karakter på 4. Du er en magnet for sjov og positiv energi, så sørg for at sætte tid af til socialising!

Familie.

Med Solen i dit hjem og familie hus, vil du føle en dyb forbindelse med dine nærmeste og en karakter på 5. Du er brændstoffet, der holder familiens ild i gang – så brug dagen på at fordybe dig i kvalitetsfamilietid.

Succes.

Med Merkur i dit karrieremæssige hus, har du et skarpt sind når det gælder din succes, som scorer en 3. Du vil være travl, men glem ikke at nyde de gode øjeblikke undervejs.

Dagens dyr.

Dagens dyr er uden tvivl Løven. Som en løve, er din styrke overvældende og du bærer dig selv med en kongelig nåde. Du er modig, beskyttende, og besidder en sand fighters ånd. Der er ingen tvivl, du er i sandhed en mægtig løve struttende med selvtillid, og ingen kan tæmme din flammende ånd.

Så på denne fredag den 12. august, Løven, oplev styrken i at være tålmodig. Selv når mørket falder, og skyerne samler sig, vil din indre styrke altid finde en måde at skinne igennem. Husk, du er en løve, stærk, frygtløs, og intet kan stå i din vej.