Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin.

Dagens humør

Med dagens humør på en solid 4, kunne fredagen den 12. august næsten ikke spå bedre for de kære Krebser. Lige nu fungerer universet som dit egne støttende kor, der synger en opmuntrende melodi til dit morgenshow. Dagens blånoter kommer dog med en advarsel; glem ikke at forvalte dit humør med omhu, og lad ikke en enkel sky på himlen blive en storm i et glas vand. Let er det at ride på bølgen af glæde, men husk at finde balancen, når tidevandet skifter.

Kærlighed

På kærlighedsbarometeret rammer vi en tredjedel. Kærlighedens krusninger blander sig med hverdagens tumult og skaber en poppende cocktail af følelser. Træk på planeternes energi til at navigere gennem disse bølgede farvande. Venus, kærlighedens planet, støtter dig, men kræver også, for hvert skridt, at du er ærlig med dig selv og dem nærmer dig. Har du overvejet din direction i forhold til kærlighedens kompas?

Arbejde

Dagens arbejdsindsats får 2.5 stjerner. Ikke fordi du ikke har det i dig at præstere, men snarere fordi stjernerne forskyder deres fokus på netop denne dag. Lad være med at lade dig slå ud af mindre held i dag, for morgendagen rummer nye og større muligheder. Lidt som en sennepsfrø, der venter under jorden på at skyde op.

Venner

Vennerne summerer 4 på skalaen. Det er en dag hvor dine relationer står i rampelyset, og du vil, til din egen glædelige overraskelse, finde en ny facet i en gammel venskabsforbindelse. Mærk lyset fra stjerne Orion, der understreger værdien af dine sociale forbindelser.

Familie

Fredag samler familietræet med en 5’er. Hjertets hjem trækker i dig idag og det er den perfekte lejlighed til at puste liv i de familiebånd, der må have ligget lidt for længe i hi. Måske er det tid til at forgylde de gammeldags traditioner med en anelse modernitet?

Succes

Succes svinger til en god gammeldags 3’er. Dette er ikke helt som at finde en firekløver i græsplænen, men bestemt heller ikke en fredag den 13. I dag er det små sejre, der skriver sig i dit succes-manuskript. Lad ikke disse forbigå dig, i jagten på det store guldæg.

Dagens dyr: Pingvinen

Og lad mig introducere dagens dyr på denne strålende fredag – Pingvinen! Ligesom pingvinen holder du hovedet koldt, selv når isen omkring dig smelter. Du er konge over tilpasning og kan mestre at gå stilfuldt – eller glider på maven, alt efter omstændighederne. Du mestrer at være i harmoni med de andre pingviner i kolonien, men glemmer aldrig hvor dit personlige rede er.

Denne fredag, 12. august, er en erklæring om, at livet, selv det mest almindelige, kan være fuldt af ubeskrivelig skønhed. Du har kraften til at danse med dagens melodi, og din sjæls fyrværkeri vil skinne igennem. Husk, du er en Pingvin i dag, spring i vandet og lad strømmen føre dig.