Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra på grund af din balance og din viljestyrke.

Dagens humør

For en Jomfru som dig, kan det være en blandet dagmelodi med en mood score på 2.5. Du kan opleve, at dit humør i dag svinger som en vejrbjælke. Den ene time er alt rosenrødt, og det næste er det gråvejr med udsigt til torden. Men frygt ej, for husk at regnbuer kun viser sig efter regn, og denne dag kan vise sig at være fuld af skarpe kontraster netop for at berige din livserfaring.

Kærlighed

Når det kommer til amourøse forhold, peger stjernerne næsten altid på en berusende romance for en stjerne som Jomfruen, hvilket er årsagen til en velvurderet kærligheds-karakter på 4. Din medfødte empati og dybde gør dig til en eftertragtet partner. Fra himlernes standpunkt, kan dette være den dag hvor kærlighedsbåndene styrkes endnu mere.

Arbejde

Dagens astrologiske kort forudsiger en arbejdskarakter på 3 for dig, rare Jomfru. Du kan opleve lidt turbulens på arbejdsfronten, men husk, Ingen arbejdsdag er for stor for en Jomfru. Jobbet kan være en kavalkade af knaster, men dit eget indre kompas vil vise dig vejen på trods af enhver forhindring.

Venner

Når det kommer til dit venskab, er det altid fest og farver! Jomfruens vennekreds får en karakter på fulde 5. Du ved meget vel, værdien af ægte venskab, og i dag kan være en dag, hvor dine sjælebånd med dine venner bliver forstærket.

Familie

På familiefronten er det lidt af et anderledes billede med en karakter på 0. Hver rose har sin torn, siger man, og det kan være tilfældet med din familie i dag. Men husk, ubalance skaber muligheder for at finde balance.

Succes

Succeskarakteren er på 4, og det ligner en dag hvor du vil se bægeret halvt fuldt snarere end halvt tomt. Du, som en rigtig Jomfru, ved, at succes kommer til dem, der tager skæbnen i egne hænder.

Dagens dyr

Dagens dyr for dig Jomfru, er den smukke og nysgerrige Zebra. Den kommer ikke uden grund. Zebrastriber repræsenterer balancen mellem sort og hvid, ligesom din evne til altid at se det bedste, selv i de værste situationer.

Nu hvor solen går ned på denne fredag den 12. august, håber vi, at dit hjerte fyldes med forbrugt og ny vished, skabt ud fra dine oplevelser i dag. Husk altid, du er en smuk Zebra, stærk i dit væsen, lige, retfærdig og et pragteksemplar på viljestyrke. Hver dag er et nyt eventyr, fyldt med skifter i farverne og livets fulde pallette venter på dig. Godnat og sov godt, kære Jomfru.