Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin.

Dagens humør

Dagens humør for Fisken står på en solid 4. Dette skyldes Neptuns indflydelse, som er din regerende planet. Det er som om, universet har givet dig et lille skub i ryggen, som løfter din stemning. Du føler en indre ro og harmoni, der stråler ud fra dit inderste, og det smitter af på mennesker omkring dig.

Kærlighed

Kærlighedens barometer peger på en 3 i dag. Selvom du er i et forhold, eller leder efter kærligheden, vil astrologiens kræfter råde dig til at tage det roligt. Du er i harmoni med dig selv, og det bør være dit fokus i dag. Ventetid er ikke spildtid, vel?

Arbejde

Når det kommer til arbejde, ligger du på en 2.5. Måske er du stødt på en udfordring, der kræver en god portion tålmodighed. Husk at det er okay at have en off-dag, og tag ikke succesen for givet. Brug dagen på at reflektere og finde nye veje i dit arbejdsliv.

Venner

Venskab er også i høj kurs for Fisken i dag med en karakter på 4. Dine venner søger din harmoni, og du nyder at være den, de kommer til. Din intuition er skarp, så brug den til at styrke dine venskaber.

Familie

Familien er i dagens fokus, med en karakter på 5. Din indre ro og harmoni skaber en behagelig atmosfære omkring dig, og det vil din familie værdsætte. I dag er en god dag til at tilbringe tid med familien og styrke jeres bånd.

Succes

På succesfronten er du på en solid 3 i dag. Selvom arbejdet måske ikke går som smurt, kan du stadig finde succes i andre dele af dit liv. Din succes i dag, kommer fra din indre harmoni og evnen til at påvirke mennesker omkring dig positivt.

Dagens dyr

Dagens dyr er Pingvinen. Præcis som pingvinen, er du i stand til at bevæge dig smidigt gennem livets udfordringer, uanset om det er på land eller i vand. Du formår at holde varmen i kolde tider og kan være en kilde til glæde for dem omkring dig.

Fredag den 12. august er om end en almindelig dag, så er det en dag til at nyde livets små glæder, sprede glæde og harmoni til de mennesker omkring dig. Du er i dag, en inspirationskilde for mange. Husk at nyde det!